Noskaties: Dzierkals gūst skaistus vārtus ECHL mača pagarinājumā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare / LETA

Latvijas hokeja uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals aizvadītajā naktī izcēlās ar skaistu vārtu guvumu Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) mačā, atnesot komandai uzvaru spēles pagarinājumā.

Dzierkals vārtus guva papildlaika 27. sekundē, sekmējot Orlando «Solar Bears» komandas uzvaru savā laukumā ar rezultātu 4:3 pret Rīdingas «Royals».

Pašlaik 20 gadus vecais Dzierkals šosezon ECHL aizvadījis 38 spēles, kurās kopā guvis 13 vārtus un atdevis 16 rezultatīvas piespēles. Vēl 4 mačus uzbrucējs aizvadījis Amerikas Hokeja līgā (AHL), kur pie rezultativitātes punktiem nav izdevies tikt.

2015. gada Nacionālās hokeja līgas (NHL) draftā Dzierkalu ar 68. numuru izraudzījās Toronto «Maple Leafs» komanda un pērn augustā viņš noslēdza viena gada līgumu ar «Maple Leafs» fārmklubu Toronto «Marlies», kas spēlē AHL.

Tomēr «Marlies» komandā latviešu uzbrucējam pagaidām nav izdevies nostiprināties, tāpēc Dzierkals nosūtīts ECHL komandu, kur viņš demonstrē rezultatīvu sniegumu.

Latvijas hokeja valstsvienības rindās Dzierkals piedalījies 4 mačos un guvis 1 vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu