Dzierkals pēc ECHL sezonas beigām izsaukts uz AHL

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ketija Kočura

Latviešu uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals saņēmis izsaukumu uz Amerikas Hokeja līgas (AHL) komandu Toronto «Marlies».

Dzierkala pārstāvētā Orlando «Solar Bears» komanda pagājušajā nedēļā apstājās Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) izslēgšanas turnīrā jeb Kellija kausa konferences pusfinālā.

Tikmēr «Marlies» turpina AHL izslēgšanas turnīru jeb Kaldera kausa izcīņu, kur sasniegusi Austrumu konferences finālu.

Pašlaik 21 gadu vecais Dzierkals šosezon laukumā bijis četrās AHL regulārā čempionāta spēlēs, kurās ar rezultativitāti nav izcēlies un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -4.

Savukārt ECHL viņš regulārajā čempionātā 51 spēlē guva 15 vārtus, veica 21 rezultatīvu piespēli un tika pie lietderības koeficienta -2. Izslēgšanas turnīrā viņam septiņos mačos vieni vārti, divas rezultatīvas piespēles un neitrāla lietderība.

«Marlies» vēl gaida savu savu pretinieci konferences pusfinālā. Šobrīd sērijā līdz četrām uzvarām Leihaiveli «Phantoms» ir vadībā ar 3-1 pret Šarlotas «Checkers».

Dzierkalu aizpērn Nacionālās hokeja līgas (NHL) draftā ar 68.numuru izraudzījās Toronto «Maple Leafs» komanda un pērn augustā viņš noslēdza viena gada līgumu ar «Maple Leafs» fārmklubu «Marlies».

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu