Noskaties: Futbola virslīgas «bombardieris» Višņakovs gūst skaistus vārtus

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ivars Ķezbers (facebook.com/fkspartaksjurmala)

SynotTip» futbola virslīgas 8. kārtas mačā Latvijas čempione Jūrmalas «Spartaks» trešdien ar rezultātu 1:0 (0:0) savā laukumā pārspēja «Jelgavu». Šajā spēlē skaistā veidā vārtus guva pieredzējušais pussargs Aleksejs Višņakovs, kurš ar 6 precīziem sitieniem ir šīs sezonas virslīgas rezultatīvākais futbolists.

Jau vēstīts, ka trešdien citos 8. kārtas mačos «Riga» savā laukumā nospēlēja neizšķirti 2:2 (1:0) ar «Liepāju»/«Mogo», kamēr «Ventspils» viesos ar 3:1 (0:0) pieveica turnīra pastarīti «Valmiera Glass»/«Vidzemes augstskola» (ViA) komandu, bet RFS ar 1:0 (1:0) pārspēja «Metta»/«Latvijas Universitāte».

Virslīgas kopvērtējuma līderpozīcijā ar 19 punktiem 8 spēlēs ir RFS, kam ar 18 punktiem seko «Ventspils». Tālāk ar 15 punktiem ir «Liepāja»/«Mogo», bet aiz pirmā trijnieka ar 13 punktiem seko «Spartaks» un «Riga» komandas. 7 punktus iekrājusi «Jelgava», 3 punkti ir «Metta»/LU kontā, kamēr «Valmiera Glass»/ViA rēķinā ir 1 punkts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu