Ibrahimovičs: Nepalaistu garām lielāko ballīti pasaulē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Slavenais zviedru futbolists Zlatans Ibrahimovičs šā gada Pasaules kausā (PK) nepārstāvēs Zviedrijas izlasi, taču tas neatturēs viņu no finālturnīra apmeklēšanas. Kā uzskata Ibrahimovičs, PK ir lielākā ballīte pasaulē, intervijā FIFA mājaslapā atzina futbolists.

«Jauki, ka Pasaules kauss notiek Krievijā. Tā ir lielākā ballīte pasaulē, tāpēc es vēlos tur būt. Izbaudīt spēlēs un atmosfēru, nelaistu to garām ne par ko,» atzina Ibrahimovičs.

36 gadus vecais futbolists atzina, ka Pasaules kauss bez viņa nav iedomājams, tāpēc viņš došoties uz finālturnīru, lai varētu baudīt šo notikumu ar visiem kopā.

Zviedrs uzskata, ka par favorītiem ir uzskatāmas Vācijas, Brazīlijas, Spānijas un Zviedrijas komanda.

«Uzskatu, ka Vācijai, Brazīlijai, Spānijai un Zviedrijai ir iespēja uzvarēt. Uzskatu, ka Argentīna arī būtu jāmin pie favorītiem, lai gan viņi paši negrib runāt par sevi tā,» atzina zviedrs.

Ibrahimovičs uzskata, ka Zviedrijas iespējas ir reālas, jo kvalifikācijas turnīrā tā uzveica patiešām stipras komandas. Zviedrija ir jauna komanda, tādēļ tai ir labas iespējas paveikt brīnumu.

Ibrahimovičs, kurš pārstāvēja izlasi 2002. un 2006. Pasaules kausā, savu karjeru izlasē beidza 2016. gadā. Kopumā aizvadīja 116 spēles, gūstot 62 vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu