Ibrahimovičs tomēr nepalīdzēs Zviedrijas izlasei Pasaules kausa izcīņā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Slavenais zviedru futbolists Zlatans Ibrahimovičs tomēr nepalīdzēs Zviedrijas valstsvienībai šovasar gaidāmajā Pasaules kausa finālturnīrā Krievijā, ceturtdien apstiprināja Zviedrijas Futbola federācija.

Iepriekš Ibrahimovičs, kurš par aiziešanu no valstsvienības paziņoja pēc 2016.gada Eiropas čempionāta, bija miglaini izteicies, ka varētu atgriezties izlases rindās, tomēr tagad šāda iespēja tiek izslēgta.

«Otrdien runāju ar Zlatanu. Viņš teica, ka savas domas par spēlēšanu izlasē nav mainījis. Spēkā joprojām ir vārds «nē»,» nacionālās komandas vadītājs Lāšs Rihts paaudis savā paziņojumā.

Par iespējamo Ibrahimoviča atgriešanos ir bijušas spekulācijas, jo viņš medijos izteicies, ka viņam pietrūkst valsts izlases. Nesen 36 gadus vecais spēlētājs no Mančestras «United» pārgāja uz Losandželosas «Galaxy».

Zviedrijas izlases treneris Janne Andersons nav slēpis, ka viņš ir tas, kurš izvēlas spēlētājus, bet ja kāds vēlas nespēlēt vai arī atgriezties komandā, tam jākontaktējas ar viņu.

Savas karjeras laikā Ibrahimovičs ir piedalījies divos Pasaules kausa finālturnīros - 2002. un 2006.gadā, gūstot vienus vārtus.

Ibrahmovičs ar 62 vārtiem 116 spēlēs ir Zviedrijas valstsvienības visu laiku rezultatīvākais futbolists.

Krievijā gaidāmajā Pasaules kausā zviedri spēlēs vienā grupā ar Vāciju, Meksiku un Dienvidkoreju.

Turnīrs ilgs no 14.jūnija līdz 15.jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu