Džošua atbild Vailderam: Čempionu cīņas nesarunā sociālajos medijos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Pasaules boksa čempionu cīņas netiek sarunātas sociālajos medijos, kur ir tikai daudz runāšanas un tēlošanas, uzsvēra britu bokseris Entonijs Džošua, atbildot savam izaicinātājam amerikāņu cīkstonim Deontejam Vailderam.

Vailders savā «Instagram» kontā publicējis video, kur viņš mudinājis Džošua piekrist nākamgad aizvadīt cīņu.

«Tu zini, ka es tev tuvojos. Cīnies vai aizver muti. Tavs menedžeris pārāk daudz runā. Viņš saka, ka tu mani uzveiksi trešajā raundā. Esmu gatavs gāzt tevi no troņa. Es būšu pasaules smagsvaru čempions. Es tevi uzvarēšu. Vai esi gatavs izaicinājumam?» sacīja Vailders.

Amerikāņu bokseris jau iepriekš asi izteicās par Džošua. Vailders uzskata, ka cīņai vajadzētu notikt boksa mekā ASV, taču viņš esot gatavs cīnīties arī Lielbritānijā.

«Izpārdoti stadioni izskatās labi, taču nauda un boksa meka ir Amerikā. Ja vēlies palikt mājās kā maza meitene, karalim nav nekādu problēmu aizbraukt un nokautēt čempionu,» BBC citē Vaildera teikto.

Džošua savam potenciālajam pretiniekam atbildējis korekti - bez dzēlīgām piezīmēm.

«Viena lieta ir tikai runāt un tēlot, bet sarunas [par potenciālo cīņu] nenotiek sociālajos medijos,» sacīja Džošua.
«Esmu nopietni apņēmies kļūt par neapstrīdamu pasaules čempionu. Darīšu visu, lai šie trokšņa cēlāji atbild par saviem vārdiem. Tā nav problēma, ja Vailders vēlas cīnīties nākamā gada sākumā, bet oficiāls piedāvājums nav izteikts,» sacīja britu bokseris.

«Prezentēsim viņa pārstāvjiem mūsu piedāvājumu un gaidīsim viņu reakciju. Ja Vailders neizdarīs oficiālu piedāvājumu, darīsim to pēc maniem nosacījumiem,» piebilda Džošua.

Pašlaik 28 gadus vecais Džošua ir pasaules smagsvaru čempions WBA, IBF un IBO versijā, savukārt 32 gadus vecais Vailders ir WBC pasaules čempiona jostas īpašnieks.

Džošua aizvadījis 20 cīņas, visas noslēdzot ar pretinieka nokautu. Savukārt Vailders karjeras laikā boksējies 39 cīņās, 38 uzvarot ar nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu