Pasaules kausa rīkotāja Krievija pārbaudes mačā cīnās neizšķirti ar Turciju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Krievijas futbola izlase, kas šovasar rīko Pasaules kausa izcīņas finālturnīru, otrdien pārbaudes spēlē cīnījās neizšķirti ar Turcijas valstsvienību.

Krievija ar rezultātu 1:1 (1:0) spēlēja neizšķirti pret Turciju, kas Pasaules kausa finālturnīrā nav iekļuvusi.

Spēles 35.mīnūtē mājinieki izmantoja pretinieku kļūdu aizsardzībā, kā rezultātā skaistus vārtus guva Aleksandrs Samedovs.

Otrā puslaika 59.minūtē aizsardzībā nesapratās jau Krievijas spēlētāji, kad pēc tālas vārtsarga Serkana Kirintila piespēles sekoja pretuzbrukums un vārtus ar precīzu sitienu, atrodoties ārpus soda laukumam, guva Junuss Malli.

Tā bija pēdējā Krievijas valstsvienības pārbaudes spēle pirms Pasaules kausa finālturnīra. Pagājušajā nedēļā krievi spēkojās pret Austriju, zaudējot ar 0:1.

Krievija A apakšgrupā Pasaules kausā cīnīsies pret Ēģiptes, Saūda Arābijas un Urugvajas izlasēm.

Kopš PSRS sabrukuma Krievijas izlase Pasaules kausos piedalījusies trīs reizes, nekad neiekļūstot izslēgšanas turnīra fāzē. Šajā gadsimtā Krievija ir spēlējusi 2002.gada un 2014.gada Pasaules kausos, bet iepriekš sacensībās piedalījās 1994.gadā.

Pasaules kausa finālturnīrs Krievijā sāksies 14.jūnijā, bet noslēgsies 15.jūlijā.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu