Durantu piekto reizi sezonā izraida no NBA spēles

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Kevins Durants ceturtdien piekto reizi šajā sezonā tika izraidīts no zāles, kamēr viņa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempione Goldensteitas «Warriors» savā laukumā ar 107:116 (27:29, 22:29, 23:34, 35:24) piekāpās Milvoki «Bucks».

Zīmīgi, ka Durantam šī bija pirmā spēle pēc sešu maču izlaišanas saistībā ar ribu savainojumu. Tiesa, basketbolistam šī cīņa beidzās diezgan ātri, jo divas sekundes pirms pirmā puslaika beigām viņš tika izraidīts no zāles. Durants asi vērsās pie tiesneša, kurš nebija nosvilpis pārkāpumu, lai arī tobrīd spēle vēl turpinājās.

«Esmu sarūgtināts, ka nevarēju pabeigt spēli,» atzina Durants, kurš pirmajā puslaikā atzīmējās ar desmit punktiem un sešām rezultatīvām piespēlēm. «Man ir žēl. Nē, man nav žēl. Vienkārši vēlos, kaut tas nebūtu noticis. Tas ir jāatstāj aiz muguras.»

«Bucks» labā ceturtdien 32 punktus iemeta grieķu talants Jannis Adetokunbo, ber 23 punktus pievienoja Kriss Midltons.

Savukārt «Warriors» rindās ar 30 punktiem izcēlās Kvins Kuks, kamēr NBA čempioni spēlēja arī bez Stefana Karija un Kleja Tompsona.

«Warriors» basketbolistiem šis bija jau trešais zaudējums pēc kārtas. Līdz ar to Goldensteitas klubs vairs nepretendē uz pirmo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, kas sniegtu sava laukuma priekšrocības izslēgšanas turnīrā.

Tikmēr vietu izslēgšanas turnīrā ceturtdien teju nodrošināja Maiami «Heat», kas savu skatītāju priekšā ar 103:92 (29:21, 22:25, 27:22, 25:24) apspēlēja Čikāgas «Bulls».

Uzvarētājiem 22 punktus iemeta Džošs Ričardsons, bet 17 punkti slovēnim Goranam Dragičam.

Maiami komandai šī ir astotā uzvara pēc kārtas un tai nepieciešams vairs tikai viens panākums, lai nodrošinātu dalību pēcsezonas turnīrā.

Citā ceturtdienas spēlē Andrē Dramonds izcēlās ar 24 punktiem un 23 atlēkušajām bumbām, kamēr viņa pārstāvētā Detroitas «Pistons» savā laukumā ar 103:92 (23:24, 26:25, 32:17, 22:26) pārspēja Vašingtonas «Wizards», tiekot pie piektās uzvaras pēdējo sešu cīņu laikā.

Mājiniekiem šajā spēlē nevarēja palīdzēt Bleiks Grifins, kuram ir problēmas ar potīti.

Dāvis Bertāns ceturtdien iemeta trīs punktus, kamēr viņa pārstāvētā Sanantonio «Spurs» savā laukumā ar 103:99 (24:29, 35:27, 18:25, 26:18) pārspēja Oklahomasitijas «Thunder».

Turnīra Austrumu konferences kopvērtējuma līdere joprojām ir Toronto «Raptors», kam ir 55 uzvaras 75 mačos, bet tai seko Bostonas «Celtics» ar 52 panākumiem 75 cīņās, kamēr trešā ar 45 uzvarām 75 dueļos ir Klīvlendas «Cavaliers».

«Raptors», «Celtics», «Cavaliers», Filadelfijas «76ers» un Indiānas «Pacers» vienības jau nodrošinājušas vietu izslēgšanas turnīrā.

Tikmēr 11.vietā ir savainotā Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas «Knicks», kam ir 27 uzvaras 76 cīņās. Uz dalību izslēgšanas turnīrā šī komanda vairs nepretendē.

Savukārt Rietumu konferencē pirmajā vietā ir Hjūstonas «Rockets» ar 61 uzvaru 75 mačos, bet otrajā pozīcijā atrodas Goldensteitas «Warriors» ar 54 panākumiem 75 spēlēs, kamēr «Spurs» ir ceturtajā vietā ar 44 uzvarām 76 dueļos.

Rietumu konferencē ceļazīmes uz izslēgšanas turnīru pagaidām nodrošinājušas tikai «Rockets» un «Warriors» vienības.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu