ESPN: Salivans kļūs par Fizdeila asistentu «Knicks» komandā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas «Knicks» galvenā trenera Deivida Fizdeila palīgu kļūs Pets Salivans, ziņo ESPN.

Pēc ASV medija ESPN pieejamās informācijas Salivans, kurš aizvadītajā sezonā bija Losandželosas «Clippers» galvenā trenera Doka Riversa asistents, kļūs par vienu no Latvijas zvaigznes Kristapa Porziņģa treneriem «Knicks» vienībā.

Salivans «Clippers» komandā strādāja divas sezonas, bet iepriekš viņš bijis asistents Vašingtonas «Wizards», Detroitas «Pistons» un Ņūdžersijas «Nets» vienībā.

Zīmīgi, ka Salivans strādāja «Pistons» klubā, kad tajā darbojās arī pašreizējais «Knicks» ģenerālmenedžeris Skots Perijs.

Tāpat pēc ESPN pieejamās informācijas par Fizdeila asistentiem kļūs arī Keits Smārts, kurš trenera amatā strādā kopš 1997.gada, un Rojals Aivijs, kurš trenera karjeru sāka vien 2014.gadā.

Kā vēstīts, «Knicks» maija sākumā oficiāli paziņoja par Fizdeila stāšanos komandas galvenā trenera amatā, viņam nomainot iepriekšējo treneri Džefu Hornačeku.

Pērn Porziņģis, būdams neapmierināts ar notiekošo klubā, neapmeklēja sezonas noslēguma tikšanos ar vadību, kas veicināja prezidenta Fila Džeksona atlaišanu, bet pēc šīs sezonas pēdējās spēles amatu zaudēja arī «Knicks» galvenais treneris Hornačeks.

Fizdeils izteicās, ka vēlas apciemot Porziņģa dzimto Liepājas pilsētu, lai iepazītu basketbolistu tuvāk un dzēstu jebkādu neveiklību, kas latvietim bijusi attiecībās ar «Knicks» klubu.

Porziņģis, kurš aizvadīja vien nedaudz vairāk kā pusi sezonas jeb 48 spēles, bija rezultatīvākais komandas spēlētājs ar vidēji 22,7 gūtajiem punktiem. Viņš bija arī otrs labākais cīņā par atlēkušajām bumbām, vidēji mačā sakrājot 6,6 bumbas zem groziem. Tāpat viņš ar 2,4 bloķētajiem metieniem bija labākais komandā šajā rādītājā.

«Knicks» šajā sezonā jau piekto reizi pēc kārtas nekvalificējās izslēgšanas turnīram.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu