Vācu pensionārs uz PK futbolā dodas ar traktoru, stilizētu ar alus mucu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: abw.by

14. jūnijā Krievijā sāksies Pasaules kausa (PK) finālturnīrs futbolā. Lielākā daļa līdzjutēji uz šīm sacensībām dosies, izmantojot avio pakalpojumus, bet kāds 70 gadus vecs vācu pensionārs uz Krieviju dodas ar traktoru, kura piekabe ir kā stilizēta alus muca.

Izdevums ABW raksta, ka vācietis ievērību izpelnījās uz Polijas un Baltkrievijas robežas.

«Pie degvielas uzpildes stacijas pēkšņi parādījās skaļš troksnis, raisot bažas, ka no traktora lēks laukā dzirksteles. Bet traktors ir ideālā stāvoklī. Tas ir kā māja uz riteņiem. Ielēja 60 litrus dīzeļa un uz priekšu,» izteicās kāds aculiecinieks.

Traktors pārvietojas vidēji ar ātrumu 50 km/h, tādēļ tā īpašnieks uz Pasaules kausu nolēma doties laicīgi. Viņš plānojot vairākas dienas uzturēties Minskā.

«Vācietis dodas uz Pasaules kausu futbolā. Noķērām viņu brīdī, kad viņš maksāja par pārvietošanos pa Baltkrievijas ceļiem. Video nav mans, bet puiši teica, ka viņš brauc vienatnē ar suni. Šī piekabe acīmredzot ir kā alus muca, bet faktiski kā māja uz riteņiem. Uz jumta atrodas saules baterijas,» redzēto raksturo aculiecinieks.

Priekšpusē uz mucas ir uzraksts «Sveika, Maskava».

Ja viņš plāno apmeklēt pirmo Vācijas valstsvienības spēli, tad jādodas uz Maskavu, kur vācieši turnīru sāks «Lužņiku» stadionā 17. jūnijā, tiekoties ar Meksiku. Vēl Vācija Pasaules kausā grupas turnīrā aizvadīs mačus ar Zviedriju (Sočos) un Dienvidkoreju (Kazaņā).

Pasaules kausa atklāšanas mačs tiks aizvadīts 14. jūnijā. Tajā turnīra saimniece Krievija spēkiem mērosies ar Saūda Arābiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu