Bārklijs neiekļauj Džeimsu savā visu laiku labāko spēlētāju piecniekā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA/TVNET

Bijusī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Čārlzs Bārklijs nosaucis viņaprāt piecus visu laiku labākos basketbolistus, šajā sarakstā neiekļaujot Klīvlendas «Cavaliers» līderi Lebronu Džeimsu, kurš tiek uzskatīts par pēdējās desmitgades labāko basketbolistu pasaulē.

«Lebrons ir lielisks spēlētājs,» izdevums «Bleacher Report» citē Bārkliju. «Esmu jau to teicis iepriekš. Manā visu laiku labāko basketbolistu sarakstā ir Maikls Džordans, Oskars Robertsons, Vilts Čemberlens, Bils Rasels un Karīms Abduls Džabars. Kobe Braients ir sestais, bet Lebrons ieņem septīto vietu.»

Bārklijs jau vairākus gadus strādā ASV sporta televīziju pārraidēs par basketbola analītiķi.

«Tas viss ir subjektīvi. Par Lebronu nekad nerunāšu sliktu. Viņš ir viens no labākajiem basketbolistiem, kurus man nācies redzēt, bet par visu var diskutēt,» norādīja Bārklijs.

33 gadus vecais Džeimss savas karjeras laikā trīsreiz kļuvis par NBA čempionu. Daudzi viņu uzskata par visu laiku izcilāko basketbolistu.

Džeimss tieši šajā sezonā demonstrē savas karjeras spožāko sniegumu. Lielā mērā pateicoties tieši Džeimsa pūlēm, «Cavaliers» komanda iekļuvusi Austrumu konferences finālā, kurā līdz četrām uzvarām spēkiem mērosies ar Bostonas «Celtics».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu