«Luzhniki Stadium»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pasaules kausa (PK) izcīņa futbolā, kas notiks no 14. jūnija līdz 15. jūlijam, risināsies 11 Krievijas pilsētās, 12 stadionos. «Luzhniki» stadionā Maskavā notiks gan turnīra atklāšanas spēle, gan arī lielais fināls!

Maskava

Iedzīvotāji - aptuveni 12,3 miljoni.

Stadiona ietilpība - 80 000.

Šajā stadionā 14. jūnijā notiks turnīra atklāšanas spēle, kurā spēkosies mājiniece Krievija pret Saūda Arābiju. 17. jūnijā pasaules čempione Vācija spēlēs pret Meksiku, turpinājumā 20. jūnijā Eiropas čempione Portugāle cīnīsies pret Maroku, bet 26. jūnijā paredzēts Francijas un Dānijas futbolistu duelis. Tāpat šajā stadionā noskaidros arī pasaules čempionus!

«Luzhniki» stadions tika atklāts jau 1956. gadā, bet 2013. gadā to atjaunoja. Šajā stadionā risinājušies vairāki sporta forumi - 1980. gadā «Luzhniki» bija Maskavas olimpisko spēļu stadions, 2008. gadā šeit risinājās UEFA Čempionu līgas fināls, kad Mančestras «United» pēcspēles 11 metru sitienos pārspēja Londonas «Chelsea».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu