«Ekaterinburg Arena»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pasaules kausa (PK) izcīņa futbolā, kas notiks no 14. jūnija līdz 15. jūlijam, risināsies 11 Krievijas pilsētās, 12 stadionos. «Ekaterinburg Arena» notiks četras grupu turnīra spēles.

Jekaterinburga

Iedzīvotāji - 1,4 miljoni

Stadiona ietilpība - 35 000.

Pirmā spēle «Ekaterinburg Arena» tiks aizvadīta otrajā spēļu dienā (15. jūnijs), nākamajā aiz turnīra atklāšanas mača, kad savā starpā tiksies Urugvaja un Ēģipte.

«Ekaterinburg Arena» tika uzcelta 1957. gadā. Kopā tā laika stadions piedzīvojis ievērojamas pārmaiņas. Tas tika renovēts no 2006. līdz 2011. gadam un no 2014. līdz 2017. gadam, to pielāgojot Pasaules kausa izcīņas vajadzībām.

Interesanti, ka Jekaterinburgas stadionā tiksies komandas no piecām dažādām konfederācijām - UEFA, CAF, CONMEBOL, AFC un CONCACAF. Pasaules kausa izcīņas laikā stadionā būs vietas 35 000 skatītāju, bet pēc turnīra ietilpība tiks samazināta līdz 23 000.

Stadiona mājvieta ir futbola klubam Jekaterinburgas «Ural».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu