«Fisht Stadium»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pasaules kausa (PK) izcīņa futbolā, kas notiks no 14. jūnija līdz 15. jūlijam, risināsies 11 Krievijas pilsētās, 12 stadionos. Kūrortpilsētā Sočos esošajā «Fisht Stadium» tiks aizvadītas sešas PK spēles.

Soči

Iedzīvotāji - 390 000

Stadiona ietilpība - 48 000.

Pirmā spēle «Fisht Stadium» PK ietvaros tiks aizvadīta 15. jūnijā, tiekoties Portugāles un Spānijas valstsvienībām. Divi mači risināsies izslēgšanas spēļu stadijā. 7. jūlijā Sočos risināsies pēdējā no četrām ceturtdaļfināla spēlēm.

«Fisht Stadium» tika uzcelts 2014. gadā speciāli Ziemas olimpisko spēļu vajadzībām. Tas atrodas vienā no skaistākajiem pilsētas rajoniem, Melnās jūras krastā.

Stadions kā futbola arēna pirmo testu piedzīvoja 2017. gada 28. martā, kad risinājās Krievijas un Beļģijas izlašu draudzības spēles. Tāpat Sočos notika Krievijas kausa izcīņas spēle starp Maskavas «Lokomotiv» un Jekaterinburgas «Ural».

Krievijas izlase «Fisht Stadium» izmantos kā treniņu bāzi. Tāpat šajā stadionā notiks vairāki lieli masu pasākumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu