Neimars pirms Pasaules kausa atgriezīsies Parīzē

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FERNANDO VERGARA / TT NYHETSBYRÅN

Brazīlijas futbolists Neimars pirms Pasaules kausa atgriezīsies Parīzē, kur turpinās rehabilitācijas procesu.

Pasaules dārgākais futbolists Neimars 25.februārī guva kājas savainojumu, kad uz nestuvēm atstāja Francijas čempionāta maču. Sākotnēji tika ziņots, ka Parīzes «Saint-Germain» (PSG) futbolists sastiepis potīti, bet pēc tam atklājās, ka viņam ir lauzts pēdas kauls.

Kopš operācijas Neimars uzturējās Brazīlijā, taču viņa pārstāvētais klubs PSG paziņojis, ka brazīlietis pirms gaidāmā Pasaules kausa atgriezīsies komandas treniņu bāzē, kur turpinās savainojuma ārstēšanu.

Uz Brazīliju bija devušies Neimara ārsti Rodrigu Lasmars un Eriks Rolāns, kuri pārbaudīja futbolista pašreizējo veselības stāvokli. Tika secināts, ka atlabšanas process norit ļoti labi un futbolista pēdas kauls dzīst veiksmīgi.

Savukārt viens no Neimara ārstiem Lasmars Brazīlijas televīzijā izteicās, ka futbolists būs pilnībā gatavs Pasaules kausā pārstāvēt Brazīlijas izlasi.

Pats Neimars iepriekš atzina, ka laukumā neatgriezīsies vismaz līdz 17.maijam. Savukārt Francijas čempione pēdējo maču «Ligue 1» sacensībās aizvadīs 29.maijā.

Brazīlijas izlase finālturnīrā pirmo spēli aizvadīs 17.jūnijā.

Pasaules kausa finālturnīrs Krievijā notiks no 14.jūnija līdz 15.jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu