Blūms izcīna uzvaru Rīgas velomaratonā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agnis Melderis

Par tradicionālā «Toyota» Rīgas velomaratona uzvarētāju svētdien tika kronēts pagājušajā gadā par valsts labāko riteņbraucēju nosauktais Mārtiņš Blūms.

Blūms bija labākais 64 kilometrus garajā sporta distancē, kas bija sadalīta četros apļos. Viņš uzvaru izcīnīja finiša spurtā, sacensības noslēgdams pēc vienas stundas, 25 minūtēm un septiņām sekundēm. «CST Sandd Americian Eagle» komandu pārstāvošais braucējs finišā apsteidza ZZK vienībā startējošo Kristapu Knopu, kamēr uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena stājās Pauls Rubenis («VW Komerctransports - Veloprofs.lv»).

Blūma pārstāvētā «CST Sandd Americian Eagle» komanda ir viena no spēcīgākajām kalnu riteņbraukšanas vienībām pasaulē.

Savukārt 32 kilometrus garajā tautas braucienā ātrākais bija Ģirts Cirvelis («Roadex»), kurš finišēja pēc 45 minūtēm un 21 sekundes, aiz sevis atstājot Robertu Andersonu («Elkor») un Mārtiņu Maslovu («RRS Purvciems»).

Velomaratons notika 35. reizi vēsturē, bet trase visos braucienos ved pa Rīgas galvenajām ielām un tiltiem. Pērn šajās sacensībās prestižākajā sporta klasē uzvarēja Māris Bogdanovičs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu