300 000 cilvēku paraksta petīciju, pieprasot Ramosa sodīšanu par Salāha savainošanu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Jau vairāk nekā 300 000 cilvēki atbalstījuši petīciju par Madrides «Real» aizsarga Serhio Ramosa sodīšanu par «Liverpool» uzbrucēja Mohameda Salāha it kā tīšu savainošanu sestdien notikušajā UEFA Čempionu līgas futbolā finālspēlē.

Sestdienas mačā ēģiptietis Salāhs laukumā pavadīja tikai 30 minūtes, bet pēc tam bija spiests to atstāt asarām acīs, jo pēc sadursmes ar Ramosu spēli turpināt nespēja pleca traumas dēļ.

Noteikumu pārkāpums abu spēlētāju sadursmē, cīnoties par bumbu, netika fiksēts, taču ne tikai «Liverpool» atbalstītāji, bet arī daudzi neitrāli skatītāji vēlas «Real» kapteiņa sodīšanu, kura padusē kritiena brīdī bija Salāha roka, veicinot neveiksmīgu pretinieka piezemēšanos.

Neilgi pēc cīņas līdzjutēji internetā izveidoja petīciju, kurā aicināja cilvēkus parakstīties par to, ka Ramosam par it kā tīšu Salāha savainošanu būtu jāsaņem sods.

Kijevā notikušajā finālmačā «Real» uzvarēja ar 3:1, jau 13. reizi kļūstot par labāko klubu Eiropā.

Salāhs šajā sezonā bija neapstrīdams «Liverpool» līderis, jo visu turnīru ietvaros iesita 44 vārtus. Savainojums radījis bažas par viņa spēlēšanu Pasaules kausa finālturnīrā, tomēr pats spēlētājs jau paudis apņēmību tur piedalīties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu