Monako ignorēs aizliegumu, un starta parādē atkal būs sievietes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Pašreizējais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempions Lūiss Hamiltons no Lielbritānijas, kā arī četrkārtējais čempions Sebastjans Fetels no Vācijas pauduši sajūsmu par sezonas sestā posma - Monako «Grand Prix» - rīkotāju lēmumu starta parādēs atkal sūtīt meitenes.

Starta parāžu meiteņu tradīcija tika likvidēta pirms šīs sezonas un viņas aizstājuši bērni, tomēr Monako posma rīkotāji nolēmuši vismaz savās sacensībās atjaunot veco kārtību.

«Domāju, sievietes ir visskaistākais šajā pasaulē,» izteicās «Mercedes» braucējs Hamiltons. «Šosezon bijuši posmi, kur pie posma ir stāvējuši puiši. Neesmu gan ar meitenēm par šo situāciju runājis, bet, kad mēs nonākam pie savas formulas un tur blakus stāv skaista sieviete, tas ir Monako «Grand Prix»!»

«Starta parāžu meiteņu atgriešanās ir jauka lieta,» uzskata Hamiltons.

Britam piekrita arī viņa sīvākais konkurents, vācietis Sebastjans Fetels («Ferrari»).

«Domāju, šī situācija ir nevajadzīgi uzpūsta. Domāju, neviena no šīm meitenēm pirms tam netika piespiesta kaut ko tādu darīt. Drīzāk viņas šo procesu izbaudīja. Tāpēc piekrītu Lūisam - viņas ir skaistas,» uzsvēra Fetels.

Hamiltons pēc pieciem sezonas posmiem iekrājis 95 punktus, par 17 punktu tiesu apsteidzot tuvāko konkurentu Fetelu.

Pagājušajā sezonā kopvērtējumā triumfēja Hamiltons, kurš izcīnīja savu ceturto titulu karjerā, bet komandu vērtējumā «Mercedes» palika nepārspēta ceturto gadu pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu