«Capitals» nonāk uzvaras attālumā no Stenlija kausa pusfināla

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Vašingtonas «Capitals» vienība sestdien, gūstot četrus vārtus pēdējā trešdaļā, Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences pusfināla piektajā spēlē savā laukumā ar 6:3 (2:1, 0:2, 4:0) pieveica pašreizējo trofejas glabātāju Pitsburgas «Penguins», nonākot viena panākuma attālumā no nākamās kārtas.

«Capitals» hokejisti sērijā līdz četrām uzvarām izvirzījušies vadībā ar 3-2.

Uzvarētāju rindās ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Jakubs Vrāna un Jevgeņijs Kuzņecovs.

Vēl pirms noslēdzošajām mača 20 minūtēm «Capitals» atradās iedzinējos ar 2:3, tomēr trešā perioda 52.sekundē Kuzņecovs panāca izlīdzinājumu, bet uzvaru mājiniekiem nodrošināja Vrāna, kurš 56.minūtē izmantoja Aleksandra Ovečkina piespēli. Beidzamās divas ripas Vašingtonas klubs pretinieku cietoksnī raidīja ar metieniem jau tukšos vārtos.

«Capitals» sastāvā labu maču aizvadīja arī vārtsargs Breidens Holtbijs, kurš tika galā ar 36 pretinieku metieniem.

Sērijas sestā spēle, kas var būt arī pēdējā, notiks pirmdien Pitsburgā.

«Saprotam pašreizējo situāciju, bet tas tikai liek katram demonstrēt savu labāko sniegumu. Jau pirms tam zinājām, ka ar «Capitals» aizvadīsim sīvu sēriju. Mums Pitsburgā jāizliek no sevis viss, lai nodrošinātu iespēju uzvarēt šo sēriju,» izteicās «Penguins» kapteinis Sidnijs Krosbijs.

Otrā Austrumu konferences pusfināla duelī Tampabejas «Lightning» ar 3-1 atrodas vadībā pret Bostonas «Bruins».

Tikmēr Rietumu konferencē vienas uzvaras attālumā no nākamās kārtas nonākusi Vinipegas «Jets», kas sestdien viesos ar 6:2 (0:0, 4:2, 2:0) sagrāva regulārā čempionāta uzvarētāju Nešvilas «Predators», arī sērijā panākot 3-2.

Vinipegas komandas sastāvā ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Kails Konors, bet trīs rezultatīvas piespēles Bleikam Vīleram.

Arī šīs sērijas sestā spēle notiks pirmdien, duelim norisinoties «Jets» laukumā.

Otrā Rietumu konferences pusfināla sērijā līgas debitante Vegasas «Golden Knights» ar 3-2 ir vadībā pret Sanhosē «Sharks».

Pērn Stenlija kausa finālā «Penguins» ar 4-2 uzvarēja «Predators» komandu, pitsburgiešiem pie kausa tiekot otro gadu pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu