Rīgas «Dinamo» tikai trim hokejistiem ir spēkā esoši līgumi uz nākamo sezonu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone/LETA

No Rīgas «Dinamo» hokejistiem, kuri aizvadītajā sezonā piedalījās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlēs, līgumi uz nākamo gadu ir tikai aizsargiem Uvim Balinskim un Kristapam Zīlem, kā arī uzbrucējam Danielam Bērziņam, kamēr pārējie hokejisti ar otrdienu kļuvuši par brīvajiem aģentiem.

Šī nav pirmā reize, kad 1.maijā atveroties KHL brīvo aģentu tirgum, lielākā daļa Rīgas «Dinamo» hokejistu kļūst par brīvajiem aģentiem. Tiesa, iepriekšējās sezonās lielākā daļa no viņiem pēc tam parakstīja jaunas vienošanās ar Latvijas klubu.

Kā aģentūru LETA informēja klubā, tad no tiem spēlētājiem, kuri aizvadītajā sezonā gāja laukumā KHL mačos, līgumi turpinās Balinskim, Zīlem un Bērziņam.

Tikmēr par neierobežoti brīvajiem aģentiem kļuvuši Miks Indrašis, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Gints Meija, Jānis Kalniņš, Ansi Salmela, Karls Stolerijs, Nerijus Ališausks, Māris Bičevskis, Guntis Galviņš, Gunārs Skvorcovs, Koltons Gilīss, Georgs Golovkovs, Aleksandrs Jerofejevs, Edgars Kulda, Roberts Lipsbergs, Vitālijs Pavlovs, Georgijs Pujacs un Krišjānis Rēdlihs.

Savukārt ierobežoti brīvie aģenti ir Mants Armalis, Oskars Batņa, Ņikita Jevpalovs, Denijs Kristo, Roberts Kaļķis, Brendons Makmilens, Frenks Razgals un Pauls Svars.

Ierobežotie brīvie aģenti var izskatīt piedāvājumus no citiem klubiem, taču Rīgas «Dinamo» būs tiesības izteikt tādu pat līguma piedāvājumu un paturēt spēlētāju savās rindās.

Jau iepriekš tika ziņots, ka, piemēram, rīdzinieku šīs sezonas kapteinis Indrašis karjeru varētu turpināt Maskavas «Dinamo» komandā.

Jāpiebilst, ka par neierobežoti brīvo aģentu kļuvis arī Latvijas izlases iepriekšējo trīs sezonu kapteinis Kaspars Daugaviņš, kurš iepriekš spēlēja Ņižņijnovgorodas «Torpedo» rindās.

Latvijas klubs Rīgas «Dinamo» aizvadītajā sezonā ceturto gadu pēc kārtas nespēja iekļūt izslēgšanas turnīrā, paliekot pirmspēdējā vietā visā līgā.

Komandu arī nākamajā sezonā trenēs Ģirts Ankipāns.

Pirmajās četrās KHL sezonās rīdzinieki tika Gagarina kausa izcīņā, divas reizes sasniedzot otro kārtu, pēc tam Latvijas klubs vēl vienu reizi «play-off» spēlēja arī 2013./2014.gada sezonā, bet tagad četrus gadus «Dinamo» palikusi bez izslēgšanas turnīra.

Nākamajā sezonā KHL spēkosies 25 komandas, jo no turnīra tika izslēgta Toljati «Lada» un Hantimansijskas «Jugra». Plānots, ka vienības aizvadīs pa 62 mačiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu