Merzļikins pasūtījis ekipējumu ar Latvijas patriotisma simboliem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Ekrānšāviņš no Twitter/TVNET kolāža

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Elvis Merzļikins savā «Twitter» profilā publicējis bildes ar savu jauno ekipējumu, kam ir vairāki patriotisma simboli.

Merzļikins ar «Lugano» komandu šonedēļ noslēdza Šveices čempionāta finālsēriju, kurā nācās atzīt Ronalda Ķēniņa pārstāvētās Cīrihes «Lions» vienības pārākumu. Šie abi hokejisti tuvākajā laikā tiek gaidīti Latvijas izlases rindās, lai gatavotos pasaules čempionātam.

Šveices čempionāta izslēgšanas turnīrā pašlaik 24 gadus vecais Merzļikins 18 spēlēs vidēji ielaida 2,17 ripas un atvairīja 93,45% metienu. Šajos abos rādītājos viņš bija labākais vārtsargs «play-off» mačos.

Merzļikins pasūtījis jaunu vārtsargu ekipējumu, kuru rotā vairāki patriotiski zīmējumi - Brīvības piemineklis, Latvijas ģerbonī attēlotā lauva un arī grifs, kā arī Vecrīgas skats uz trim torņiem - Rīgas Doma baznīcu, Rīgas Svētā Pētera baznīcu un Rīgas Svētā Jēkaba katedrāli.

«Paldies «Bauer Hockey» [ekipējuma kompānijai] par apbrīnojamo darbu. Jūs taisāt trakākos ekipējumus. Tāpat paldies «Syla Brush» [māksliniecei] par lielisko darbu,» raksta latviešu vārtsargs.

Merzļikins, Andris Džeriņš un Oskars Cibuļskis pērn pasaules čempionātā tika atzīti par labākajiem spēlētājiem Latvijas izlases rindās.

Gatavojoties pasaules čempionātam, pārbaudes spēļu ciklu Latvijas izlase noslēgs 1. maijā ar maču «Arēnā Rīga» pret zvaigžņoto Kanādas valstsvienību, kuras sastāvā ir pēdējo divu Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonu rezultatīvākais spēlētājs Konors Makdeivids.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu