Uz Latvijas futbola izlases galvenā trenera amatu pretendē pieci kandidāti

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: lff.lv

Latvijas nacionālās futbola izlases galvenais treneris tiks izvēlēts starp pieciem galvenajiem kandidātiem, ziņo Latvijas Futbola federācija (LFF).

Trešdien norisinājās LFF valdes sēde, kurā organizācijas ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis iepazīstināja ar darba grupas nacionālās izlases galvenā trenera kandidātu atlasei līdz šim paveikto un veiktajām pārrunām ar potenciālajiem izlases vadītājiem.

No 31 apzinātās personas loka konkrētas pārrunas veiktas ar pieciem potenciālajiem izlases treneriem. Atsevišķi šis jautājums tiks skatīts tuvākajā LFF valdes sēdē 3.maijā.

Latvijas izlase jūnija sākumā aizvadīs Baltijas kausa izcīņas spēles ar Lietuvu un Igauniju, kā arī gaidāms duelis savā laukumā ar Azerbaidžānu. Paredzams, ka šajās spēlēs izlasi vadīs jauns speciālists.

Ņemot vērā, ka Guntis Indriksons labprātīgi nolēmis atkāpties no sava amata, ko ieņem jau kopš 1996.gada, LFF piektdien ārkārtas kongresā izvirzīs jaunu prezidentu.

Starp kandidātiem ir kādreizējais Latvijas valstsvienības kapteinis Kaspars Gorkšs, Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) prezidents Vadims Ļašenko un sporta kluba «Cēsis» prezidents Krišjānis Kļaviņš.

Iepriekšējo reizi LFF prezidenta vēlēšanas risinājās aizpērn aprīlī. Toreiz Indriksona vienīgais konkurents bija kādreizējais organizācijas preses sekretārs Krišjānis Kļaviņš un esošais prezidents saņēma pārliecinoši vairāk balsu.

Aprīļa sākumā pēc Latvijas izlases kaunpilnā zaudējuma Gibraltāram no amata tika atbrīvots 62 gadus vecais Aleksandrs Starkovs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu