Neimars nosauc 6 zvaigznes, kuras, viņaprāt, mirdzēs Pasaules kausā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Brazīlijas izlases un Francijas čempionvienības Parīzes «Saint-Germain» zvaigzne Neimars, kurš patlaban atlabst no kājas savainojuma, nosaucis 6 futbolistus, kuri, viņaprāt, šovasar sevi spilgti apliecinās Pasaules kausa izcīņā Krievijā.

Neimars uzskata, ka Pasaules kausā sevi lieliski varētu apliecināt viņa komandas biedri Brazīlijas izlases rindās - Filipe Kutinju un Gabriels Žezuss, kuri attiecīgi pārstāv Spānijas grandu «Barcelona» un Anglijas premjerlīgas čempioni Mančestras «City».

«Ticu, ka Kutinju un Žezuss var izcelties. Ceru, ka viņiem tas izdosies,» Neimara teikto citē «Eurosport».

Lielisku sezonu aizvada Ēģiptes izlases līderis Mohameds Salāhs, kurš ar «Liverpool» komandu sasniedzis UEFA Čempionu līgas pusfinālu, bet Anglijas premjerlīgā viņš ir labākais vārtu guvējs ar 30 precīziem sitieniem.

«Salāhs nav spēlētājs, kuru varētu pieskaitīt pie [pasaules čempionu] titula pretendentiem, taču ticu, ka viņš paveiks labu dabu,» sacīja Neimars.

Tāpat slavenais brazīlietis uzteica Beļģijas izlases līderus Edenu Azāru (Londonas «Chelsea») un Kevinu de Buijni (Mančestras «City»), kā arī Urugvajas uzbrucēju Luisu Suaresu («Barcelona»).

«Azārs, de Bruijne un Suaress ir spēlētāji, kuri savas komandas var pacelt nākamajā līmenī,» teica Neimars.

Zīmīgi, ka Neimars neizcēla ne argentīnieti Lionelu Mesi, ne portugāli Krištianu Ronaldu. Vairāki laikraksti vēsta, ka brazīlietis gribētu pārcelties atpakaļ uz Spāniju, taču tas noteikti nenotikšot, kamēr «Barcelona» spēlēs Mesi vai «Real» pārstāvēs Ronaldu.

Neimars februāra beigās guva traumu - lauzts pēdas kauls. Tiek prognozēts, ka viņš laukumā varētu atgriezties maija beigās vai jūnija sākumā.

Pagājušajā vasarā PSG iegādājās Neimaru no «Barcelona» par 222 miljoniem eiro lielu līguma izpirkuma maksu, kas futbola transfēru tirgū ir pasaules rekords.

Pasaules kauss futbolā Krievijā risināsies 11 pilsētā no 14. jūnija līdz 15. jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu