Sākusies biļešu tirdzniecība uz Eiropas līgas spēlēm volejbolā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare/LETA

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Eiropas līgas spēlēm volejbolā, kur pēc 11 gadu pārtraukuma cīnīsies arī Latvijas vīriešu izlase.

Biļetes uz trijām Latvijas valstsvienības mājas spēlēm, kas risināsies maija beigās un jūnija sākumā, no trešdienas var iegādāties biļešu tirdzniecības vietnē «bezrindas.lv».

Biļešu cena iepriekšpārdošanā ir 5 eiro, bet spēles dienā pie ieejas biļete maksās 7 eiro. Pensionāri un skolēni varēs saņemt 50% atlaidi, bet bērni līdz septiņu gadu vecumam spēles varēs apmeklēt bez maksas. Pie ieejas būs jāuzrāda personu apliecinošs dokuments.

Iegādājoties biļešu komplektu uz abām mājas spēlēm Daugavpilī pret Maķedoniju 23.maijā un pret Kosovu 26.maijā, tas izmaksās 8 eiro.

Latvijas vīriešu volejbola izlase Eiropas līgas sacensībās piedalīsies pēc 11 gadu pārtraukuma. Turnīra nosaukums būs Eiropas Sudraba līga, kurā spēkiem mērosies astoņas valstsvienības. Šīs komandas ir sadalītas divās grupās, Latvijai esot kopā ar Austriju, Kosovu un Maķedoniju, kas kā finālturnīra rīkotāja jau nodrošinājusi dalību spēlēt labāko četriniekā.

Latvijas izlases galvenais treneris Avo Kēls izteicās, ka izlases mērķis šajā turnīrā būs pēc iespējas labāk sagatavoties Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram. Pirmās divas spēles kvalifikācijas sacīkstēs būs pret Izraēlu un Igauniju, tām risinoties augusta vidū.

Tiesa, komandas interesēs ir arī iekļūt Sudraba līgas finālčetriniekā, bet pēc tam pacīnīties par uzvaru turnīrā.

Cenšoties popularizēt volejbolu Latvijas reģionos, Eiropas līgas spēles tiks aizvadītas Daugavpilī un Jelgavā, nevis galvaspilsētā Rīgā.

Gaidāms, ka Latvijas izlasi Eiropas līgas turnīrā pārstāvēs visi spēcīgākie šī brīža Latvijas volejbolisti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu