Sāksies biļešu tirdzniecība uz Latvijas izlases spēli pret zvaigžņoto Kanādu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA LETA

No 16. aprīļa plkst.15.00 visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuserviss.lv sāksies biļešu pārdošana uz Latvijas hokeja izlases pārbaudes spēli 1.maijā pret zvaigžņoto Kanādas valstsvienību, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Abām valstsvienībām šī būs pēdējā pārbaudes spēle pirms gaidāmā pasaules čempionāta Dānijā. 1.maijā uz «Arēnas Rīga» ledus būs iespēja redzēt arī vienu no šā brīža labākajiem pasaules hokejistiem - pēdējo divu Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonu rezultatīvāko spēlētāju Konoru Makdeividu.

Kanādas izlases ģenerālmenedžeri Martins Brodērs un Šons Burks šobrīd nosaukuši 18 NHL hokejistus, kas palīdzēs Kanādai pasaules čempionātā.

Bez jau nosauktā Makdeivida Kanādas izlases rindās spēlēs arī tādas zvaigznes kā Raiens O’ Railijs, Džordans Eberle, Breidans Šens, Ārons Ekblads, Raiens Nūdžents-Hopkins, Metjū Barzāls un citi.

Šī cīņa Latvijas izlasei būs lielisks eksāmens pirms atbildīgā turnīra Dānijā. Paredzams, ka Boba Hārtlija vadītā komanda šo spēli aizvadīs savā iespējami labākajā sastāvā.

Biļešu cenas uz šo maču būs no 15 eiro līdz 49 eiro.

Pasaules čempionāts sāksies 4. maijā. Tas risināsies Dānijas pilsētās Herningā un Kopenhāgenā. Savukārt turnīra uzvarētājs tiks noskaidrots 20. maijā.

Latvijas izlase spēlēs B grupā (Herninga):

  • pret Norvēģiju (5.maijs),
  • pret Somiju (6. maijs),
  • pret Dienvidkoreju (8. maijs),
  • pret ASV (10. maijs),
  • pret Vāciju (12. maijs),
  • pret Kanādu (14. maijs),
  • pret Dāniju (15. maijs).

Grupas četras labākās komandas iekļūs ceturtdaļfinālā. Savukārt katras grupas vājākā komanda atstās pasaules čempionāta elites divīziju. Izņēmums ir Slovākija, kas rīkos 2019. gada pasaules čempionātu, līdz ar to šī izlase elites divīzijā noteikti spēlēs arī nākamgad.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu