Cīņu par zeltu «Lūši» sāk ar uzvaru savā laukumā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Credit24» meistarlīgas Latvijas volejbola čempionātā pirmajā finālspēlē Jēkabpils «Lūši» ceturtdien savā laukumā pārspēja pašreizējo čempionvienību RTU/«Robežsardze».

Uzvarētājiem ar 25 punktiem izcēlās Armands Āboliņš, bet RTU/«Robežsardze» rindās 18 punktus guva Gatis Garklāvs.

Šis mačs iesākās spraigā un intriģējošā cīņā, RTU/«Robežsardzei» pirmo setu uzvarot ar sīvo 26:24. Otrais sets gan bija vēl sīvāks, jo uzvaru Jēkabpils komanda nodrošināja vien tā izskaņā (31:29).

Zīmīgi, ka pēc šāda pavērsiena iniciatīva pārgāja tieši mājinieku pusē, kuri bija uz viļņa, un trešo setu uzvarēja ar graujošo 25:10, bet ceturtajā setā neļāva pretiniekiem atgūties un noslēdza to ar 25:20, tādējādi uzvarot pirmajā finālsērijas mačā.

Finālsērija ilgs līdz vienas komandas trīs uzvarām. Otrais duelis notiks sestdien plkst. 18.00 Rīgas 49. vidusskolas sporta zālē, trešā spēle paredzēta 15. aprīlī Jēkabpilī. Ja būs nepieciešams, tad ceturtais mačs ieplānots 21. aprīlī Rīgā.

Pusfinālā RTU/«Robežsardze» pārspēja «Biolars»/«Jelgava», savukārt «Lūši» apspēlēja «Daugavpils Universitāti» (DU).

«Lūši» šosezon bija labākā Latvijas komanda Baltijas «Credit24 Meistarlīgas» čempionātā, kur izdevās izcīnīt bronzas medaļas.

Pērn decembrī «Lūši» uzveica RTU/«Robežsardze» volejbolistus cīņā par Latvijas kausu. Jēkabpils volejbolisti bija pārāki arī abos savstarpējos dueļos šosezon Baltijas līgā.

Pērn ceturto gadu pēc kārtas par Latvijas čempioniem tika kronēti RTU/«Robežsardze», kas sērijā ar 3-1 pieveica vairs neeksistējošo «Poliurs»/«Ozolnieki».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu