«Biolars»/«Jelgava» uzvar Daugavpilī pirmajā cīņā par bronzu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Credit24» meistarlīgas Latvijas volejbola čempionātā pirmajā cīņā par bronzas medaļām «Biolars»/«Jelgava» ceturtdien izbraukumā uzveica «Daugavpils Universitāte» (DU).

Daugavpiliešiem 11 punktus guva Sergejs Nikolajevs, jelgavniekiem ar 20 punktiem rezultatīvākais bija Kārlis Pauls Levinskis, bet 17 pievienoja Vitālijs Cinne.

Bronzas sērija risināsies līdz vienas komandas diviem panākumiem. Otrā spēle paredzēta sestdien Jelgavā, bet trešais duelis, ja tāds būs nepieciešams, risināsies turpat svētdien.

DU pusfinālā atzina Jēkabpils «Lūšu» pārākumu, bet «Biolars»/«Jelgava» piekāpās Latvijas čempionvienībai RTU/«Robežsardze».

Baltijas «Credit24 Meistarlīgas» regulārajā čempionātā šosezon abos savstarpējos dueļos «Biolars»/«Jelgava» pārspēja DU.

Pērn ceturto gadu pēc kārtas par Latvijas čempioniem tika kronēti RTU/«Robežsardze», kas sērijā ar 3-1 pieveica vairs neeksistējošo «Poliurs»/«Ozolnieki».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu