Bertāns: Ceru, ka NBA izslēgšanas turnīrā uzlabosies «Spurs» spēle

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Sanantonio «Spurs» latviešu uzbrucējs Dāvis Bertāns cer, ka izslēgšanas turnīrā vienības spēle uzlabosies, Latvijas Televīzijas raidījumam «Sporta studija» pauda basketbolists.

«Spurs» pirmdien savā laukumā ar rezultātu 98:85 pārspēja Sakramento «Kings», 21. sezonu pēc kārtas nodrošinot vietu izslēgšanas turnīrā.

«Spurs» lielāko daļu mača atradās iedzinējos, tomēr ceturtajā ceturtdaļā lauza cīņas gaitu un izcīnīja uzvaru.

«Bija grūtas trīs ceturtdaļas. Šī bija spēle, kurā jāiekļūst izslēgšanas turnīrā. Nebija izvēles, bija jāuzvar. Beigās visi saņēmās, un vienā brīdī spēle aizgāja. Iemetām vairākus metienus pēc kārtas un nospēlējām aizsardzībā, beigās šķita jau vieglāk,» stāstīja Bertāns.

Rietumu konferencē cīņa par vietu izslēgšanas turnīrā ir īpaši sīva, jo pirms šīs nedēļas tajā vietu nodrošinājušas bija tikai četras komandas, bet pirmdien «play-off» dalībniecēm pievienojās «Spurs», Oklahomasitijas «Thunder» un Ņūorleānas «Pelicans».

«Zaudējums nederēja, mums vajadzēja uzvaru, lai tiktu izslēgšanas turnīrā,» atzīmēja Bertāns.

«Spurs» trešdien regulārā čempionāta pēdējā spēlē viesosies pie «Pelicans» vienības. Atkarībā no citām spēlēm uzvaras gadījumā Sanantonio basketbolisti var pacīnīties par ceturto vietu konferencē, bet zaudējuma gadījumā var nākties samierināties pat ar astoto pozīciju.

«Spurs» savā laukumā izcīnījusi 11 uzvaras pēc kārtas, bet pavisam pretējs sniegums ir izbraukumā, kur Sanantonio vienībai ir septiņu zaudējumu sērija. Sezonas sākumā Sanantonio vienība bija stabili konferences pirmajā trijniekā, bet martā bija pat pametusi «play-off» zonu.

«Ceru, ka izslēgšanas turnīrā spēle pavērsies un viss aizies uz labo pusi,» uzsvēra Bertāns.

Pašlaik 25 gadus vecajam Bertānam šī ir otrā sezona NBA. Iepriekšējā sezonā viņš vidēji mačā nospēlēja 12 minūtes, guva 4,5 punktus un izcīnīja 1,5 atlēkušās bumbas, bet šosezon latvietis vidēji nospēlējis 14 minūtes, guvis 5,9 punktus un izcīnījis 2,0 bumbas zem groziem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu