Jāgrs neplāno beigt karjeru un labprāt vēl uzspēlētu NHL

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Čehijas hokeja leģenda Jaromīrs Jāgrs, kurš pašlaik ir jau 46 gadus vecs, neplāno beigt hokejista karjeru un labprāt vēl uzspēlētu Nacionālajā hokeja līgā (NHL).

Jāgrs pērn oktobrī noslēdza 1 gada līgumu ar Kalgari «Flames». Šosezon NHL viņš aizvadīja 22 spēles, guva 1 vārtus un veica 6 rezultatīvas piespēles.

Savukārt šogad janvāra beigās Jāgrs pārcēlās uz Čehijas pēc spēka otrās līgas vienību Kladno «Rytīrži», kurai viņš pats ir īpašnieks. Pēdējā laikā pieredzējušais čehu uzbrucējs cīnījies ar ceļgala savainojumu.

«Individuāli lēnām trenējos. Vēlos pilnībā savest kārtībā veselību, un tad redzēs, kas notiks. Vēl negribu noslēgt karjeru. Es vienmēr varēšu spēlēt šeit [Kladno klubā]. Vispirms vēlos atveseļoties, un tad redzēs, cik tālu tikšu,» intervijā «The New York Times» sacīja Jāgrs.

«Es būtu priecīgāks, ja šobrīd atrastos NHL,» atzina Jāgrs, taču pauda prieku par atrašanos dzimtās pilsētas Kladno klubā.

Jāgrs ar 1921 rezultativitātes punktu (766 vārti un 1155 piespēles) ir NHL visu laiku otrs rezultatīvākais spēlētājs. Vairāk ir tikai slavenajam kanādietim Veinam Greckim, kurš karjerā sakrāja 2857 punktus.

Kopā ar Pitsburgas «Penguins» komandu Jāgrs izcīnīja Stenlija kausu 1991. un 1992. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu