Sabonim gūto punktu rekords NBA karjerā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Lietuvas basketbola leģendas Arvīda Saboņa dēls Domants svētdien sasniedza jaunu rezultativitātes rekordu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāja karjerā.

Lietuvas basketbolista pārstāvētā Indiānas «Pacers» komanda ar rezultātu 123:117 (31:25, 39:32, 25:24, 28:36) pārspēja Šarlotes «Hornets».

Uzvarētāju rindās Sabonis guva 30 punktus, realizējot 13 no 21 divpunktu metiena, kā arī trāpīja visus 4 izpildītos soda metienus.

Lietuvas basketbolista rēķinā arī 8 izcīnītas atlēkušās bumbas, 3 rezultatīvas piespēles un 3 pārtvertas bumbas.

27 punktus «Pacers» labā guva Viktors Oladipo, savukārt «Hornets» sastāvā rezultatīvākais ar 22 punktiem bija Maliks Monks.

«Pacers» ar 48 uzvarām un 33 zaudējumiem ieņem 5. vietu Austrumu konferencē un ir nodrošinājusi dalību izslēgšanas spēļu turnīrā.

Savukārt «Hornets» ar 35 uzvarām un 46 zaudējumiem ierindojas 10. vietā Austrumos, vienu pozīciju priekšā Kristapa Porziņģa pārstāvētajai Ņujorkas «Knicks» komandai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu