Cibuļskim un Džeriņam beidzas sezona Čehijas čempionātā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: mountfieldhk.cz

Latvijas hokejistiem Oskaram Cibuļskim un Andrim Džeriņam svētdien noslēdzās dalība Čehijas čempionātā, jo viņu pārstāvētā Hradeckrālovas «Mountfield» komanda zaudēja izslēgšanas spēļu pusfinālā.

(Precizēta informācija par Cibuļska statistiku šajā mačā.)

«Mountfield» sērijas sestajā spēlē viesos ar 1:2 (0:0, 0:1, 1:0, 0:1) zaudēja Tršinecas «Ocelārži» komandai, sērijā līdz četrām uzvarām piekāpjoties ar 2-4.

Džeriņš guva vienīgos «Mountfield» vārtus, spēles 45.minūtē panākot neizšķirtu 1:1.

Savukārt papildlaika devītajā minūtē pretinieku komandas spēlētājs Ondržejs Kovāržiks guva uzvaras vārtus, nodrošinot arī «Ocelārži» iekļūšanu finālā.

Džeriņš laukumā pavadīja 15 minūtes un 31 sekundi, divas reizes metot pa vārtiem un bloķējot vienu metienu, spēli beidzot ar neitrālu lietderības rādītāju.

Tikmēr Cibuļskis nospēlēja 22 minūtes un 44 sekundes, izpildīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, bloķēja vienu metienu un maču pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Izslēgšanas turnīrā Džeriņš desmit mačos izcēlās ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, bet Cibuļskis «play-off» desmit spēlēs guva vienus vārtus un veica četras rezultatīvas piespēles.

Finālā «Ocelārži» komanda tiksies ar Brno «Kometa», kas ar 4-1 pusfinālā uzvarēja pamatturnīra labāko vienību Plzeņas «Škoda».

«Mountfield» regulārajā čempionātā ieņēma otro vietu un ceturtdaļfināla sērijā ar 4-3 pārspēja Liberecas «Bili Tygri», kamēr «Ocelārži» bija trešā un ar tādu pašu rezultātu uzvarēja Pardubices «Dinamo».

Iepriekšējā sezonā «Mountfield» apstājās pusfinālā, kamēr par čempioni tika kronēta Brno «Kometa» komanda, kas finālā ar 4-0 pārspēja «Bili Tygri».

«Mountfield» kā regulārā turnīra otrās vietas ieguvēja jau nodrošinājusi vietu nākamās sezonas Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Čempionu līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu