Foto: Ožjē uzvar Korsikas rallijā un nostiprina vadību WRC kopvērtējumā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Pašreizējais čempions Sebastjans Ožjē no Francijas svētdien izcīnīja uzvaru pasaules autorallija čempionāta (WRC) ceturtā posma - Korsikas rallija - sacensībās un nostiprināja vadību kopvērtējumā.

«M-Sport» vienības pilots Ožjē, kurš brauc ar «Ford» spēkratu, par sacensību līderi kļuva jau pirmajā dienā un vadību arī nosargāja, noslēgumā par 36,1 sekundi apsteidzot Igaunijas autobraucēju Otu Tenaku ar «Toyota».

Savukārt trešais bija beļģis Tjerī Nevils ar «Hyundai» spēkratu.

Ožjē svētdien izcīnīja jau savu 43.uzvaru WRC karjerā.

«Šī bija laba nedēļas nogale, lai arī šķita nedaudz gara, jo biju līderis jau no sākta gala,» labā noskaņojumā pēc sacensību noslēguma bija Ožjē.

Savukārt deviņkārtējais WRC čempions Sebastjans Lēbs, kurš brauc ar «Citroen», jau otrajā ātrumposmā avarēja un izstājās no sacensībām.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc četriem posmiem līderis ar 84 punktiem ir Ožjē, kuram ar 67 punktiem seko Nevils, bet trešais ar 45 punktiem ir Tenaks, kamēr ceturto vietu ar 41 punktu ieņem Norvēģijas braucējs Andrēass Mikelsens ar «Hyundai», šoreiz samierinoties vien ar septīto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu