Klajā nāk 5 iedvesmu stāsti par Latvijas motorsporta zelta paaudzi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko raidījuma ĀTRUMA CILTS sēriju. Šoreiz skatītājiem ir iespēja ielūkoties dokumentālās filmas «Zelta gads» par Latvijas auto un moto sportistiem - Jonasu, Baumani, Nitišu, Calko un Blušu - pirmizrādes aizkulisēs.

«Zelta Gads» stāsta par piecu Latvijas sportistu gaitām 2017. gadā, sekojot Paulam Jonasam Pasaules čempionātā motokrosā, Jānim Baumanim un Reinim Nitišam Pasaules čempionātā rallijkrosā, Konstantīnam Calko leģendārajās Lemānas 24 stundu sacensībās un Kristapam Blušam ASV Formula Drift čempionātā. Filmas režisors ir skatītājiem pazīstamais ĀTRUMA CILTS vadītājs Ilmārs Līkums.

Pauls Timrots ir devies uz pirmizrādi, lai klātienē aprunātos ar radošo komandu un galvenajiem varoņiem brīdi pirms filma pirmo reizi skatāma uz lielā ekrāna. Tāpat arī Pauls noskaidros, kādas ir skatītāju, autosportam pietuvinātu personu un benzīngalvu emocijas pēc pirmizrādes. Vai filma tāpat kā tās galvenie varoņi palīdzēs nest Latvijas vārdu pasaulē, uzzināsim jaunajā ĀTRUMA CILTS raidījumā!

Skatītāju iecienītais raidījums ZeKurbulis ir pārtapis par ĀTRUMA CILTI, jo stāsti ir ne tikai par motoru sportu, bet arī par piedzīvojumiem, laivām, lidojošiem elementiem – visu, kas sniedz aizrautību un adrenalīnu. Uzturot asumu, raidījuma komanda dosies arī ārpus studijas, lai mestos īstos piedzīvojumos un ziņos par autosporta jaunumiem Latvijā un pasaulē.

ĀTRUMA CILTS ir skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, LMT Straumē un internetā. Skatītāji aicināties iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu