Austrālijas valdība futbola līdzjutējiem: padomājiet trīsreiz, pirms dodaties uz Krieviju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Austrālijas valdība savas valsts pilsoņiem stingri ieteikusi apdomāt lēmumu, vai nepieciešams doties uz 2018. gada Pasaules kausa (PK) izcīņas finālturnīru Krievijā, kas risināsies šajā vasarā.

Nesen Austrālijas ārlietu ministre Džūlija Bišopa pat nāca klajā ar paziņojumu, ka Austrālijas futbola izlase varētu boikotēt turnīru.

Pēdējā laikā rietumu valstu attiecības ar Krieviju kļuvušas īpaši saspīlētas. Daudzas valstis izraidījušas Krievijas diplomātus, uz ko Krievija atbildējusi ar tādiem pašiem soļiem.

«Austrālijas valdība nav informēta par pilsoņu problēmām, kuri apmeklē Krieviju. Tomēr jums vajadzētu sekot līdzi politiskajai situācijai, drošības jautājumiem un ieklausīties rekomendācijās. Ja jums nav nepieciešamības apmeklēt Krieviju, apdomājiet lēmumu divreiz vai trīsreiz. Saistībā ar politiskās situācijas pasliktināšanos jums vajadzētu izsvērt Krievijas antirietumniecisko noskaņojumu. Esiet modri, izvairieties no protestu demonstrācijām un nemēģiniet publiski komentēt politisko situāciju,» teikts izdevumā «travelweekly.com.au».

Kopumā uz Pasaules kausu jau pārdoti teju 1,7 miljoni biļešu.

Biļešu pārdošanas noslēdzošais posms sāksies 18. aprīlī.

Iepriekš autoritārais Krievijas prezidents Vladimirs Putins izteicās, ka viena no galvenajām prioritātēm Pasaules kausā futbolā būs tieši drošība.

Finālturnīrs Krievijā 11 dažādās pilsētās notiks no 14. jūnija līdz 15. jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu