Meivezers: Es jau esmu MMA spožākā zvaigzne

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Bijušais bokseris amerikānis Floids Meivezers pieteicies jauktās cīņas mākslas (MMA) licencei un šogad plāno aizvadīt pirmo cīņu astoņstūrī, vēsta «fighthype.com».

«Maiami esmu sācis gatavoties savai debijai MMA, trenēju izturību un domāju, ka līdz gada beigām varēšu debitēt cīņai būrī,» teica Meivezers. «Es jau skaitos MMA galvenā zvaigzne, un tikai pēc tam ir Konors Makgregors. Neesmu gan drošs, ka mēs aizvadīsim savstarpēju cīņu, jo es plānoju cīnīties vieglākā svara divīzijā.»

Savu pēdējo boksa cīņu Meivezers aizvadīja pērn augustā, kad viņš Lasvegasā pārspēja MMA zvaigzni Makgregoru no Īrijas. Tā kļuva par visu laiku otro ienesīgāko cīņu boksa vēsturē. Ar šo dueli kopumā tika nopelnīti aptuveni 600 miljoni dolāru (510 miljoni eiro).

«Es strādāšu ar dažādiem puišiem no cīņas sporta pasaules. Cīņas sports man nav nekas jauns,» norādīja Meivezers.

Meivezers iepriekš izteicās, ka viņš varētu nopelnīt miljardu ASV dolāru, ja noslēgtu vienošanos ar UFC cīņu organizāciju par cīnīšanos MMA, vēstīja ESPN.

«Domāju, ka manu līmeni ir iespējams pacelt līdz 9 ballēm. Protams, manas prasmes cīnīties ar rokām skalā no 1 līdz 10 ir uz visiem 100. Savukārt spērienu prasmes skalā no 1 līdz 10, iespējams, ir vērtējamas uz 4,» sacīja Meivezers.

41 gadu vecais Meivezers savas boksera karjeras laikā aizvadīja 50 cīņas, kurās guva visas uzvaras, no kurām 27 ar pretinieka nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu