Punnenovs līdz 2021.gadam pagarina līgumu ar Šveices komandu «Tigers»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Ivars Punnenovs pagarinājis līgumu ar Šveices augstākās līgas (NLA) komandu Langnau «Tigers», vēsta klubs.

Līgums ar Punnenovu pagarināts uz vēl diviem gadiem līdz 2020./2021. gada sezonas beigām.

Pašlaik 23 gadus vecais latviešu vārtsargs šosezon regulārajā čempionātā 39 spēlēs vidēji ielaida 2,46 ripas, kas bija sestais labākais rādītājs līgā, un atvairīja 91,82% metienu, šajā rādītājā būdams septītais.

Savukārt vājāko komandu turnīrā, kur četras vienības cīnījās par vietas saglabāšanu NLA, Punnenovs sākotnēji traumas dēļ nespēlēja, taču «Tigers» jau pirms tam bija ieguvusi drošu pārsvaru pār pārējām vienībām, līdz ar to Langnau kluba pamatvārtsarga palīdzība nebija nepieciešama.

Punnenovs «Tigers» komandas rindas papildināja pirms trim gadiem. Pirms tam viņš trīs sezonas pārstāvēja Rapersvīles «Jona Lakers» vienību.

Punnenovs pirmdien papildinājis Latvijas izlases rindas, sākot gatavošanos pasaules čempionātam. Pērn viņš piedzīvoja debiju planētas meistarsacīkstēs.

«Tigers» klubs dibināts jau 1946.gadā, bet par Šveices čempioniem tam izdevies kļūt vienu reizi - 1976.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu