ĀTRUMA CILTS video: kā latvietis tika pasaules rallijkrosa čempionu komandā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā raidījuma ĀTRUMA CILTS jaunāko epizodi. Šoreiz studijā stāsts par autosporta pasaules lielo intrigu, F1 jauno sezonu, un viesis – Viesturs Kundziņš, jaunais Matiasa Ekstrēma komandas EKS Audi Sport preses sekretārs.

ĀTRUMA CILTS komanda turpina rubriku par latviešiem pasaulē, viesos aicinot Viesturu Kundziņu, kurš līdz šim zināms kā Reiņa Nitiša komunikācijas cilvēks. Viesturs pirms mēneša stājies EKS Audi Sport rallijkrosa komandas preses sekretāra amatā un nu ikdienā strādā ar rallijkrosa čempionu Matiasu Ekstrēmu un Andreasu Bakerundu.

Pauls Timrots un Ilmārs līkums izjautās Viesturu, kā tas ir – būt uzvarētāju komandas vāveres ritenī un dzīt velnu kopā ar komandu, kas slavena ar savu humora pilno komunikāciju. Tāpat arī skatītājiem būs iespēja noskaidrot, kādi ir preses sekretāra pienākumi, bonusi un kur atrodas čempionu komandas komunikatoru štābiņš.

Tā kā šobrīd visa autosporta pasaule griežas ap Formula 1 jauno sezonu, Artūrs Virbulis ir sagatavojis stāstu par F1 pirmo posmu, kas jau šajā nedēļas nogalē norisināsies Melburnā. Artūrs pastāstīs, kādas ir galvenās intrigas un ko sagaidīt no formulām ar jaunajiem «ragiem». Kādi ir spēku samēri un vai pastāv varbūtība, ka Red Bull komanda tuvosies pēdējo četru titulu ieguvējiem, Mercedes komandai, noskaidrosim jaunajā ĀTRUMA CILTS raidījumā!

Skatītāju iecienītais raidījums ZeKurbulis ir pārtapis par ĀTRUMA CILTI, jo stāsti ir ne tikai par motoru sportu, bet arī par piedzīvojumiem, laivām, lidojošiem elementiem – visu, kas sniedz aizrautību un adrenalīnu. Uzturot asumu, ĀTRUMA CILTS dosies arī ārpus studijas, lai mestos īstos piedzīvojumos un ziņos par autosporta jaunumiem Latvijā un pasaulē.

ĀTRUMA CILTS ir skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, LMT Straumē un internetā. Skatītāji aicināties iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu