Bijušajam Madrides «Real» pussargam Alonso draud piecu gadu cietumsods

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Bijušajam Spānijas futbola izlases un Madrides «Real» pussargam Šavi Alonso draud piecu gadu cietumsods, vēsta izdevums «Independent».

Tiek ziņots, ka Alonso laika posmā no 2010. līdz 2012. gadam izvairījies no pilnīgas nodokļu nomaksas, Spānijai nesamaksājot aptuveni divus miljonus eiro.

Tolaik viņš pārstāvēja Madrides «Real», bet 2014. gadā pārcēlās uz Vācijas futbola flagmani Minhenes «Bayern».

Spānijas prokuratūra uzskata, ka Alonso jāsoda ar četru miljonu eiro soda naudu un līdz pieciem gadiem cietumā. Saskaņā ar apsūdzību, bijušais «Real» komandas futbolists izvairījies no pilnīgas nodokļu nomaksas. Alonso lietā esot trīs nodokļu pārkāpumu epizodes.

Alonso nav pirmais futbolists, kuram izveidojušās šādas problēmas. Iepriekš apsūdzēti tika arī Krištianu Ronaldu, Lionels Mesi un treneris Žuzē Mourinju.

Alonso futbolista karjeru noslēdza 2017. gada vasarā.

Savas karjeras laikā Alonso pārstāvējis arī Anglijas premjerlīgas klubu «Liverpool». Spānijas valstsvienības sastāvā viņš piedalījies 114 mačos.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu