Bļugeram par kaušanos 12 soda minūtes AHL spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dobberprospects.com

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers trešdien nopelnīja 12 soda minūtes par kaušanos, bet viņa pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas «Penguins» komanda zaudēja Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā.

«Penguins» trešdien izbraukumā ar 1:3 (0:0, 0:2, 1:1) atzina Šarlotes «Checkers» vienības pārākumu, Bļugera pārstāvētajai komandai pārtrūkstot trīs uzvaru sērijai.

Otrā perioda pēdējā minūtē laukumā izcēlās abu komandu vairāku spēlētāju saķeršanās, kurā piedalījās arī Bļugers, par rupjību nopelnot 2+10 soda minūtes.

Uzbrucējs, kurš iepriekšējā mačā izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem, šoreiz pie rezultativitātes punktiem netika, reizi metot pa vārtiem un nopelnot negatīvu lietderības rādītāju -2.

Viņš šosezon 55 spēlēs izcēlies ar 16 vārtiem un 18 rezultatīvām piespēlēm, kā arī lietderības koeficentu +14. Iepriekšējā sezonā viņš AHL čempionātā 54 mačos bija iemetis septiņus vārtus.

Tikmēr citā mačā vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks palika rezervē, bet Klīvlendas «Monsters» viesos ar 2:3 (0:1, 2:1, 0:0, 0:1) pagarinājumā zaudēja Ontario «Reign» vienībai. Kivlenieka konkurents Džefs Zetkofs atvairīja 31 no 34 metieniem.

AHL kopvērtējumā «Penguins» ar 78 punktiem 60 spēlēs ieņem otro vietu Atlantijas divīzijā, kur vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Bridžportas «Sound Tigers» ar 68 punktiem 61 mačā ir piektā.

Savukārt Centrālajā divīzijā Klīvlendas «Monsters» ar 48 punktiem 60 cīņās ieņem pēdējo, septīto, pozīciju, bet Klusā okeāna divīzijā Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē «Barracuda» ar 58 punktiem 54 mačos ir sestā starp astoņām vienībām.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu