Silovs astotais pēc pasaules daudzcīņas čempionāta pirmajām divām disciplīnām

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas ātrslidotājs Haralds Silovs ieņem astoto vietu pēc Nīderlandē notiekošā pasaules čempionāta daudzcīņā sestdien veiktajām pirmajām divām disciplīnām.

Kungiem pasaules čempionāts daudzcīņā sākās sestdien un pirmā disciplīna bija 500 metri. Šo distanci Silovs veica 37,040 sekundēs, kas starp 24 ātrslidotājiem viņam ļāva ieņemt augsto trešo vietu.

Ātrākais 500 metros bija nīderlandietis Patriks Rosts, kurš šo distanci veica 36,970 sekundēs.

Vēlāk sportisti sacentās 5000 metru distancē, kur Silovs finišēja pēc sešām minūtēm un 52,47 sekundēm. Tas bija 12.ātrākais laiks, kamēr no labākā rezultāta īpašnieka, norvēģa Sverres Lundes Pēdešena atpalika 18,66 sekundes.

Divu disciplīnu summā Silovs iekrājis 78,287 punktus, kas viņam dod astoto vietu. Līderis ar 76,677 punktiem tikmēr ir Rosts.

Pasaules čempionāts daudzcīņā turpināsies svētdien, kad gaidāmas sacensības 1500 un 10 000 metros, noslēdzošajā disciplīnā sacenšoties astoņiem labākajiem.

Iepriekšējos divus gadus Silovs pasaules čempionātā daudzcīņā bija devītajā vietā.

Februārī notikušajās Phjončhanas olimpiskajās spēlēs Silovs izcīnīja augsto ceturto vietu 1500 metru distancē, kas starp Latvijas sportistiem bija otrais augstākais sasniegums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu