Zaiženijs apstiprināts Latvijas Volejbola federācijas ģenerālsekretāra amatā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto (volejbols.lv)

Latvijas Volejbola federācijas (LVF) valde vienbalsīgi organizācijas ģenerālsekretāra amatā apstiprinājusi Edgaru Zaiženiju, portālu TVNET informēja LVF preses dienests.

Viens no nozīmīgiem faktoriem, kāpēc valde apstiprinājusi Zaiženiju par federācijas ģenerālsekretāru, bijusi kandidāta daudzu gadu garumā esošā saistība ar volejbolu un ilggadējā pieredze konkrētajā sporta veidā.

«Edgars savulaik bijis profesionāls sportists, arī volejbola komandas treneris, bet kopš 2015. gada aktīvi strādā federācijā kā pludmales volejbola koordinators. Esmu priecīgs, ka viņš izvēlējās savu karjeru turpināt saistīt ar volejbolu, piedāvājot mums arī turpmāko volejbola attīstības redzējumu. Šo gadu laikā Edgars ir apliecinājis sevi kā darītāju, kurš spēj ieceres realizēt dzīvē, mērķtiecīgi sasniegt plānoto un motivēt komandu,» paziņojumā citēts LVF prezidents Atis Sausnītis.

«Volejbolā jūtos kā zivs ūdenī. Un tā ir patiesība, jo visas manas aktīvās sporta gaitas un šī brīža darbs ir saistīts tikai ar šo sporta veidu. Man ir redzējums, kā turpmāk Latvijā attīstīt volejbolu, ko esmu prezentējis LVF valdei un federācijas komandai. Jāuzsver, ka šā gada janvāra beigās atklātajā valdes sēdē tika izskatīta darba grupas izstrādātā volejbola stratēģija 2018.-2021. gadam, kā arī nolemts to virzīt apstiprināšanai nākamajā LVF biedru kopsapulcē. Mūsu primārais uzdevums ir šo stratēģiju realizēt dzīvē,» norādīja Zaiženijs.

«Viena no pirmā mēneša prioritātēm ir valsts reģionu apciemošana, tiekoties ar LVF biedriem, apmeklējot sporta skolas utt. Man ir būtiski personīgi zināt katru biedru, viņu problēmas un ieceres, lai federācija savu iespēju robežās spētu sniegt atbalstu un realizēt vienotu attīstības stratēģiju. Lai būtu sasniegumi, jābūt vienotam mērķim un sistēmai, kas palīdzētu atjaunot Latvijas volejbola vārdu gan pašu mājās, gan arī pasaulē. Ja mēs izveidosim šo sistēmu, tad nešaubos, ka panākumi būs,» piebilda LVF jaunais ģenerālsekretārs.

Zaiženijs astoņu gadu vecumā sāka spēlēt volejbolu Siguldā, pēc tam turpinot mācības Murjāņu Sporta ģimnāzijā. Profesionāli spēlējis kopš 2001. gada, bet kopš 2007.gada sācis strādāt par trenera asistentu volejbola komandā «RTU/Robežsardze». No 2015. gada strādā Latvijas Volejbola federācijā par pludmales volejbola koordinatoru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu