Rihards Bukarts atstāj Rīgas «Dinamo» un sezonu noslēgs Vācijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rihards Bukarts, kurš līdz šim pārstāvēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas «Dinamo», sezonu noslēgs Vācijas bundeslīgas (DEL) vienībā Berlīnes «Eisbaren».

Pašlaik 22 gadu vecais jaunākais no brāļiem Bukartiem sezonu iesāka Čehijas augstākās līgas vienībā Zlīnas «Aukro Berani», ko novembra sākumā atstāja, bet vēlāk spēlēja Rīgas «Dinamo».

Zlīnas komandā viņš 17 spēlēs izcēlās ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Spēles laiks viņam bija krietni mazāks nekā brālim Robertam, kurš ir viens no «Aukro Berani» komandas līderiem.

Savukārt Rīgas «Dinamo» vienībā Bukarts šosezon 14 KHL spēlēs iemeta vienus vārtus.

Šosezon Rīgas «Dinamo» komandai atlikusi vairs tikai viena spēle, kurā ceturtdien tiks uzņemta Helsinku «Jokerit» vienība. Pirms tās vienība izrādījusi pretimnākšanu Bukartam un pārtraukusi līgumu ar spēlētāju, kurš vēlējies pagarināt sezonu.

«Eisbaren» komanda trīs kārtas pirms regulārās sezonas beigām ar 92 punktiem 49 spēlēs ieņem trešo vietu DEL turnīrā, joprojām pretendējot uz otro pozīciju. Vienība iepriekšējo reizi valsts čempionātā triumfēja 2013.gadā, bet pērn apstājās pusfinālā.

Bukarts Zlīnas komandas sastāvu papildināja vasarā, pārceļoties no Ziemeļamerikas, kur viņš pavadīja iepriekšējās četras sezonas, spēlējot junioru līgās, kā arī Amerikas Hokeja līgā (AHL) un Austrumkrasta Hokeja līgas (ECHL) čempionātā.

Šajā pavasarī Bukarts tika iekļauts arī Latvijas izlases sastāvā dalībai pasaules čempionātā, kur, demonstrējot aktīvu sniegumu, septiņos mačos tika pie trim rezultatīvām piespēlēm.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu