Olimpiskais čempions Šipačovs nosūtīts uz VHL

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) grands Sanktpēterburgas SKA otrdien uz fārmklubu nosūtījis uzbrucēju Vadimu Šipačovu, kurš pagājušajā nedēļas nogalē triumfēja Phjončhanas olimpiskajās spēlēs.

Šipačova vietā uz galveno komandu izsaukti divi spēlētāji, tomēr tiek pausts, ka uzbrucējs nedosies laukumā Krievijas Augstākajā līgā (VHL) spēlējošajā vienībā Sanktpēterburgas «SKA-Ņeva». Šāda darbība veikta, lai atbrīvotu vietu pieteikumā citiem spēlētājiem.

Pagājušajā nedēļas nogalē Phjončhanas olimpisko spēļu hokeja turnīra finālā olimpisko sportistu no Krievijas (OAR) komanda papildlaikā ar 4:3 pārspēja Vāciju. Šajā komandā bija 15 SKA spēlētāji, vienību vadot Sanktpēterburgas vienības treneriem Oļegam Znarokam un Harijam Vītoliņam.

Šipačovs laukumā izgāja tikai pirmajā olimpiskā turnīra spēlē, kurā tika zaudēts Slovākijai, turpinājumā vairs uz ledus netiekot.

Pērn pavasarī Šipačovs bija viens no SKA līderiem ceļā uz Gagarina kausu, un drīz vien spēlētājs noslēdza divu gadu līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) jaunpienācēju Vegasas «Golden Knights». Tomēr šajā vienībā krievs nespēja nostiprināties, novembrī atgriežoties SKA rindās.

Olimpiskie sportisti no Krievijas Maskavā atgriezās pirmdien, savukārt jau otrdien SKA plānots atsākt KHL čempionātu, viesojoties pie Helsinku «Jokerit» vienības. Šis mačs gan SKA neko nemainīs, jo vienība jau garantējusi triumfu regulārajā čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu