Jūrmalā notikušais EČ pludmales volejbolā atzīts par turnīru ar vislabāko tēlu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Eiropas Volejbola konfederācija (CEV) 2017. gada labākā turnīra tēla un identitātes balvu piešķīrusi Jūrmalā notikušajam Eiropas čempionāta finālturnīram pludmales volejbolā, vēsta CEV.

CEV Eiropas čempionāta finālturnīrs Jūrmalā norisinājās no 16. līdz 20. augustam, Latvijai šāda mēroga pludmales volejbola sacensības uzņemot pirmo reizi vēsturē.

CEV 2017.gada sezonā izveidojusi apbalvojumus vairākās kategorijās, atalgojot turnīru rīkotājus arī ar finansiāliem labumiem pateicībā par ieguldījumu pludmales volejbola attīstībā.

Eiropas čempionāta finālturnīrs Jūrmalā saņēmis apbalvojumu kā turnīrs ar vislabāko tēlu un identitāti.

Eiropas čempionātā sudraba godalgas izcīnīja Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, finālā piekāpdamies Riodežaneiro olimpisko spēļu vicečempioniem Paolo Nikolai un Danieli Lupo no Itālijas. Savukārt dāmu turnīrā uzvarēja Vācijas sportistes Nadja Glencke un Jūlija Grosnere.

Vislabākās tiešsaistes aktivitātes balvu saņēmis Bādenes «Masters» turnīrs, bet labākās aktivitātes pasākumu vietā veikuši Ļubļanas «Masters» rīkotāji. No jaunatnes turnīriem labākā tēla un identitātes balvu saņēmis U-18 Eiropas čempionāts Kazaņā, bet par labāko «Satellite» un Jaunatnes Kontinentālā kausa turnīru atzītas CEV «Satellite» sacensības Laholmā, Zviedrijā.

Šogad Majoru pludmalē, Jūrmalā, no 26. līdz 29. jūlijam norisināsies Eiropas U-22 čempionāts pludmales volejbolā.

Šīs vecuma grupas Eiropas čempionātu Latvija uzņems pirmo reizi. 2015.gadā Rīgā norisinājās U-18 Eiropas čempionāts, bet tālajā 1996.gadā Latvijā notika arī Eiropas U-20 meistarsacīkstes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu