Neimars Francijas čempionāta mačā gūst potītes savainojumu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Brazīliešu zvaigzne Neimars svētdien izgrieza potīti Francijas futbola čempionāta mačā, taču Parīzes «Saint-Germain» (PSG) galvenais treneris Unai Emerijs pauda optimismu, ka uzbrucējs varētu atgriezties laukumā jau līdz nākamajai otrdienai, kad gaidāma UEFA Čempionu līgas atbildes spēle pret Madrides «Real».

PSG svētdien savā laukumā ar rezultātu 3:0 (2:0) pārspēja Marseļas «Olympique». Parīzieši maču nepabeidza pilnā sastāvā, jo 13 minūtes pirms pamatlaika beigām Neimars samežģīja potīti, kā rezultātā nevarēja turpināt cīņu.

«Pirmās pārbaudes liecina, ka tas ir izmežģījums. Pēc tam būs jāveic papildu izmeklējums, kurā noteiks traumas nopietnību. Ja man šodien jāsaka, vai viņš varēs spēlēt pret «Real», teiktu, ka esmu optimistiski noskaņots,» teica Emerijs.

«Neimars jau agrāk ir izmežģījis potīti. Neesmu ārsts, bet nedomāju, ka viņš varēs piedalīties trešdienas Francijas kausa mačā,» «Canal+» citē PSG aizsarga un Neimara laba drauga Tjagu Silvas teikto.

PSG rindās svētdien vārtus guva francūzis Kilians Mbapē un urugvajietis Endinsons Kavani, bet vienu bumbu savos vārtos ieraidīja Marseļas vienības portugāļu aizsargs Rolandu.

Trešdien abas komandas tiksies arī Francijas kausa ceturtdaļfinālā.

Marseļas futbolisti neizmantoja iespēju pakāpties uz otro vietu kopvērtējumā, jo PSG tuvākā sekotāja «Moncao» sestdien viesos nospēlēja neizšķirti 3:3 (1:1) ar turnīra lejasgala komandu «Toulouse».

Tulūzas vienība neizšķirtu izrāva trīs minūtes pirms pamatlaika beigām, kad precīzi sita franču uzbrucējs Jaja Sanogo.

Francijas čempiones «Monaco» rindās divus vārtus guva portugāļu pussargs Ronijs Lopešs.

Tikmēr Lionas «Olympique» neizmantoja iespēju pietuvoties pirmajam trijniekam, savā laukumā nospēlējot neizšķirti 1:1 (1:0) ar «Saint-Etienne». Neizšķirtu pamatlaika pēdējā minūtē izrāva «Saint-Etienne» franču aizsargs Matjē Debušī.

Francijas čempionāta kopvērtējumā līderpozīcijā ar 71 punktu 27 spēlēs ir PSG komanda, kurai ar 57 punktiem seko «Monaco». Tālāk ar 55 punktiem ir Marseļas «Olympique», bet 50 punktus iekrājusi Lionas «Olympique» vienība.

Aiz pirmā četrinieka ar 39 punktiem ir «Montpellier» un «Nantes» vienība. «Montpellier» piektdien viesos cīnījās neizšķirti 0:0 (0:0) ar «Strasbourg», kamēr «Nantes» savā laukumā ar 0:1 (0:1) zaudēja «Amiens».

Tikmēr «Metz», kuras paspārnē ir Latvijas izlases pussargs Jānis Ikaunieks, viesos cīnījās neizšķirti 2:2 (1:1) ar «Guingamp». «Metz» ar 19 punktiem ir turnīra pastarīte un cīnās par palikšanu Francijas augstākajā līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu