Girgensons un «Sabres» sarūgtina «Bruins» Neša debijā Bostonas komandā

LETA/NHL
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sipa USA/ScanPix

Latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres» komanda svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā savā laukumā ar rezultātu 4:1 (2:0, 1:1, 1:0) pārspēja vienu no vadošajām Austrumu konferences komandām Bostonas «Bruins», kuras rindās debitēja pieredzējušais kanādiešu uzbrucējs Riks Nešs.

«Sabres» izcīnīja otro uzvaru pēdējās trīs spēlēs, kas seko triju zaudējumu sērijai.

Mača rezultātu 15.minūtē atklāja «Sabres» uzbrucējs Benuā Pulio, kurš pirmais vārtu priekšā savāca atlēkušo ripu un raidīja to viesu cietoksnī. Pāris minūtes vēlāk Bufalo hokejisti dubultoja savu pārsvaru, Kailam Okposo realizējot vairākumu.

Otrā perioda ceturtajā minūtē «Bruins» vienus vārtus atguva, precīzi metot Čārlzam Makevojam. Tiesa, pēc četrām minūtēm Evans Rodrigess ar zibenīgu raidījumu no iemetienu apļa atjaunoja mājiniekiem divu vārtu pārsvaru. Pēdējie vārti šajā mačā tika gūti trešā perioda ceturtajā minūtē, kad Marko Skandella ar negaidītu metienu no labās puses panāca 4:1 «Sabres» vienības labā.

«Bruins» rindās šajā mačā debitēja Riks Nešs, kurš tikai svētdien tika iegūts no Ņujorkas «Rangers». Viņš šajā mačā piecas reizes meta pa vārtiem un tika pie negatīva lietderības koeficienta -1.

«Bijām gatavi spēlei jau no pirmā iemetiena. Otrā perioda beigās viņiem bija maiņa, kas veica vairākus metienus pa vārtiem, tomēr lielākoties mača gaitu kontrolējām mēs. «Bruins» ir laba komanda, bet šodien mēs viņus salauzām,» teica Okposo.

Girgensons šajā mačā laukumā bija 17 minūtes un 45 sekundes, kas ir viens no viņa ilgākajiem spēles laikiem šajā sezonā. Latviešu uzbrucējs šajā mačā pielietoja vienu spēka paņēmienu, bloķēja vienu metienu un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Šosezon uzbrucējs 57 spēlēs guvis sešus vārtus, veicis piecas rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīva lietderības rādītāja -6.

«Sabres» ar 49 punktiem 63 spēlēs saglabā pēdējo, 16.vietu, konferencē, par trim punktiem atpaliekot no Otavas «Senators», kas ir pozīciju augstāk. Savukārt visas līgas kopvērtējumā Bufalo vienība par trim punktiem apsteidz Arizonas «Coyotes».

Savukārt «Bruins» ar 82 punktiem 60 spēlēs ir trešajā pozīcijā.

Nākamo spēli Bufalo komanda aizvadīs trešdien, kad viesosies pie Tampabejas «Lightning».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu