Gudļevskim «sausā» uzvara AHL un spēles pirmās zvaigznes gods

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Latviešu vārtsargs Kristers Gudeļvskis svētdien palika nepārspēts Amerikas Hokeja līgas (AHL) mačā, kaldinādams Bridžportas «Sound Tigers» komandas uzvaru.

«Sound Tigers» savā laukumā ar rezultātu 1:0 (0:0, 1:0, 0:0) pārspēja Šarlotas «Checkers» vienību.

Gudļevskis šajā mačā atvairīja visas 39 pretinieku mestās ripas, tiekot atzīts par spēles pirmo zvaigzni. Viņam šī bija trešā «sausā» uzvara šosezon.

Latviešu vārtsargs šosezon 24 spēlēs vidēji ielaidis 2,80 ripas un atvairījis 89,4% metienu.

Tikmēr uzbrucējs Teodors Bļugers svētdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli, palīdzēdams Vilksbāres/Skrentonas «Penguins» komandai savā laukumā ar rezultātu 3:2 (1:1, 1:1, 1:0) pārspēt Hēršijas «Bears».

Bļugers ar rezultatīvu piespēli izcēlās trešā perioda vidū, kad palīdzēja komandas biedram Edamsam Džonsonam gūt uzvaras vārtus.

Viņš šajā spēlē trīs reizes meta pa pretinieku vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Bļugeram šis bija trešais mačs pēc atgriešanās no NHL kluba Pitsburgas «Penguins». Jau ziņots, ka pagājušās nedēļas sākumā Bļugers atgriezās AHL, bet pirms tam gandrīz divas nedēļas bija Pitsburgas «Penguins» rīcībā, taču sešos NHL mačos palika rezervē, vēl nesagaidot savu debiju pasaules labākajā hokeja līgā.

Latvijas izlases uzbrucējs šosezon 48 AHL spēlēs guvis 12 vārtus un veicis 15 rezultatīvas piespēles, tiekot pie pozitīva lietderības koeficienta +12.

AHL kopvērtējumā «Penguins» ar 69 punktiem 53 spēlēs ieņem otro vietu Atlantijas divīzijā, kur «Sound Tigers» ar 58 punktiem 55 mačos ir piektā.

Savukārt Centrālajā divīzijā vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas «Monsters» ar 43 punktiem 53 cīņās ieņem pēdējo, septīto, pozīciju, bet Klusā okeāna divīzijā Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē «Barracuda» ar 50 punktiem 50 mačos ir septītā starp astoņām vienībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu