«Bruins» maiņas darījumā no «Rangers» iegūst Nešu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sipa USA/ScanPix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Bostonas «Bruins» maiņas darījumā no Ņujorkas «Rangers» ieguvusi uzbrucēju Riku Nešu, svētdien paziņoja abas vienības.

Tikmēr «Rangers» ieguvusi uzbrucējus Raienu Spūneru un Metu Beleskiju, aizsargu Raienu Lindgrēnu, šī gada drafta pirmās kārtas izvēli un nākamā gada drafta septītās kārtas izvēli.

Šis ir viens no lielākajiem darījumiem pirms pāreju termiņa beigām, kas būs pirmdien plkst.22 pēc Latvijas laika.

Pašlaik 33 gadus vecais Nešs šosezon 60 spēlēs guvis 18 vārtus un veicis desmit rezultatīvas piespēles. NHL viņš aizvadījis 1049 spēles, kurās iemetis 434 vārtus un veicis 365 rezultatīvas piespēles.

Nešu 2002.gada draftā ar pirmo numuru izraudzījās Kolumbusas «Blue Jackets», kanādietim NHL debiju piedzīvojot tā paša gada oktobrī. «Blue Jackets» rindās viņš pavadīja deviņas sezonas, 2012.gadā pievienojoties «Rangers» komandai. NHL lokautu laikā viņš divreiz spēlēja Šveices augstākās līgas komandā «Davos».

Nešs 2010. un 2014.gadā Kanādas izlases sastāvā izcīnīja olimpisko spēļu zelta medaļas. Tāpat viņš 2007.gadā palīdzēja Kanādai triumfēt pasaules čempionātā, tiekot atzīts par turnīra vērtīgāko spēlētāju.

«Bruins» ar 82 punktiem 59 spēlēs ieņem trešo vietu Austrumu konferencē, kur «Rangers» ar 59 punktiem 62 mačos ir 13.pozīcijā.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu