Ķibermanis: Nevaru izskaidrot, kāpēc mums bija tik vājš starts

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas bobsleja pilots Oskars Ķibermanis nevar izskaidrot, kāpēc viņa vadītajai četrinieku ekipāžai sestdien Phjončhanas olimpisko spēļu pirmajos divos braucienos bija vājš starts.

Vadībā pēc pirmajiem diviem četrinieku braucieniem atrodas vācieša Frančesko Frīdriha pilotētais četrinieks, kuram 0,29 sekundes zaudē divus stabilus braucienus aizvadījušais mājinieks Vons Jondžons, kamēr trešais vācietis Niko Valters, kurš atpaliek vēl par sešām simtdaļām.

Savukārt dalītā piektajā vietā ir Oskars Melbārdis kopā ar stūmējiem Jāni Strengu, Daumantu Dreiškenu un Arvi Vilkasti, kurus no pirmā trijnieka šķir 0,31 sekunde, kamēr Ķibermanis ar stūmējiem Jāni Jansonu, Helviju Lūsi un Matīsu Mikni noslēdz pirmo desmitnieku.

«Tas labi, ka otrajā braucienā izdevās uzlabot pozīcijas. Domāju, braucieni bija normāli. Protams, kļūdas bija, bet es neteiktu, ka tās bija lielas un rupjas. Tiesa, par startu ir pārdomas,» atzina Ķibermanis, kura ekipāža pēc pirmā brauciena bija 15.vietā.

Pirmajā braucienā Ķibermaņa ekipāža startā uzrādīja tikai 13.laiku, bet otrajā bija desmitā ātrākā.

«Nevaru izskaidrot, kāpēc tāds starts. 13.labākais starts pirmajā braucienā - neesam jau vācieši, lai mēs ar tik vāju startu finišā tik un tā būtu labāko trijniekā,» neizpratnē bija latvietis.

«Otrā virāža šoreiz bija labāka. Varbūt otrajā braucienā bija mazliet sliktāk, bet kopumā bija normāli, lai gan līdz perfektiem bija tālu. Bija kļūdiņas, bet kļūdās visi,» pauda Ķibermanis.

Noslēdzošie divi braucieni četriniekiem tiks aizvadīti svētdien, kad arī notiks Phjončhanas olimpisko spēļu noslēguma ceremonija.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu