Video: Kristaps Zvejnieks - Olimpiāde bija liels piedzīvojums!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Olimpiskais reportieris Edgars Buļs ir sagatavojis jaunāko reportāžu no Phjončhanas, uz sarunu aicinot Latvijas izlases kalnu slēpotāju Kristapu Zvejnieku. Intervijā sportists stāsta par sajūtām pēc Olimpiādes un priecājas par iespēju izmēģināt spēkus Phjončhanas trasē, kur nobrauciena garums pārsniedz pat 10 Gaiziņkalnus.

Lai gan Kristapam Zvejniekam neizdevās sasniegt finišu slaloma sacensību pirmajā braucienā, pateicoties viņam varam lepoties ar 26. pozīciju Alpu kombinācijā. Tā ir otrā reize, kad Latvijai Olimpiskajās spēlēs kalnu slēpošanas disciplīnā izdevies izcīnīt tik augstu rezultātu. Kristaps ir gandarīts par paveikto un intervijā pauž savu prieku par dalību Olimpiādē.

Pirms gada gan Kristaps Zvejnieks bija izteicis domu pārtraukt savu karjeru. Sportists neslēpj, ka iepriekš piedzīvoja grūtus brīžus, bet Olimpiskās spēles viņam kalpoja kā lieliska motivācija. Tagad noskaņojums ir uzlabojies, un Kristaps dalās ar saviem nākotnes sacensību plāniem.

Edgars Buļs sarunā ar Kristapu arī skaidro, kāds ir sportista noslēpums ceļā uz izcilību, kādu lomu viņa karjerā spēlē ģimenes atbalsts un kur Kristaps plāno pavadīt savu atvaļinājumu pēc sacensībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu